Software therapeuten

Minder tijd besteden aan je praktijkadministratie?

MijnDiAd staat voor Mijn Digitale Administratie en is dé praktijksoftware voor therapeuten. Deze software is speciaal ontwikkeld om de praktijkadministratie voor therapeuten zo eenvoudig mogelijk te maken.

MijnDiAd bevat alles wat je nodig hebt: cliëntendossier, online afsprakensysteem, facturatie, beveiligde communicatie en beheer van praktijkuitgaven. Administratie kost zo minder tijd waardoor er meer ruimte is voor cliënten.

De mogelijkheden van MijnDiAd

Online cliëntendossier

In één actueel online cliëntendossier heb je als therapeut alle gegevens altijd en óveral beschikbaar. En dat veilig in de cloud! Maak tijdens of na het consult eenvoudig rapportages, intake- en behandelverslagen op basis van jouw eigen sjablonen.

Online afsprakensysteem voor therapeuten

Vanuit de online praktijkagenda kun je gemakkelijk consulten inplannen, je cliënt ontvangt automatisch een bevestiging. Ook is het mogelijk om cliënten zelf hun afspraken te laten inplannen. Daarnaast ontvangen zij automatisch een afspraakherinnering.

h

Facturatie

Verstuur facturen met één druk op de knop. De factuur krijgt automatisch een factuurnummer en bevat altijd de actuele cliëntgegevens. Kies zelf of je periodiek of per consult facturen maakt. Daarnaast kun je jouw banktransacties importeren of gebruikmaken van iDEAL waardoor je direct ziet welke facturen nog openstaan.

Praktijkuitgaven

Bespaar kosten op de boekhouder en krijg meer inzicht in je uitgaven. Met deze software kun je namelijk zelf eenvoudig jouw praktijkuitgaven bijhouden. Maak een foto van de bon en sla deze op, zo heb je direct ook altijd een backup.

Voor welke therapeuten is onze software?

Onze software is ontwikkeld voor therapeuten en coaches die zelfstandig, in een praktijk of gezondheidscentrum werken. Zo gebruiken o.a. de volgende therapeuten MijnDiAd:

MijnDiAd zelf proberen? 

MijnDiAd is ontwikkeld in samenspraak met therapeuten en daardoor maatwerk voor jouw praktijk. Je kunt MijnDiAd nu gratis en vrijblijvend proberen. Wil je na 14 dagen niet verder, dan is dat geen enkel probleem. Er wordt nooit automatisch een abonnement gestart.