Software therapeuten

Ervaar de complete praktijksoftware van MijnDiAd 

 

  • Veelzijdige software speciaal voor praktijken
  • Softwarepakket met patiëntendossier, praktijkagenda, facturatie en meer
  • De meest gebruiksvriendelijke praktijksoftware, met uitgebreide klantenservice
  • Gratis proefperiode met volledige toegang tot alle functies

Minder uren aan administratie, meer aandacht voor je vak

MijnDiAd is voor jou als therapeut dé oplossing als je op zoek bent naar de meest gebruiksvriendelijke praktijksoftware. Het is namelijk speciaal ontwikkeld om de administratie zo eenvoudig en snel mogelijk te maken van praktijken.

MacBook Pro near white open book

Softwarefuncties voor therapeuten

Verzamel de informatie over je cliënten op één plaats. Zorg voor een actueel cliëntenbestand die je altijd bij de hand hebt. Ontdek hieronder meerdere functionaliteiten van de MijnDiAd software voor jou als therapeut.

De mogelijkheden van MijnDiAd

Cliënten / dossier

Al jouw cliëntgegevens en dossiervoering digitaal.

Beveiligde berichten

Beveiligd berichten uitwisselen met je cliënten en relaties.

Praktijkagenda

Afspraken plannen met je cliënten.

Facturatie

Een factuur met één druk op de knop.

Uitgaven registreren

Al je facturen en bonnetjes eenvoudig opslaan.

Praktijkagenda

Oude situatie
Je werkt met een papieren agenda, of Outlook of Google. Op basis daarvan factureer je. De cliënt krijgt geen herinneringen of bevestigingen. Je moet goed opletten dat je geen facturen vergeet.

 

Met MijnDiAd
Door de digitale praktijkagenda krijgen je cliënten herinneringen en vergeten minder afspraken.
Cliënten kunnen zelf afspraken inplannen op tijdstippen die jij beschikbaar stelt, wat je veel heen en weer gebel en gemail scheelt.

Cliëntendossier / vragenlijsten

Oude situatie
Je e-mailt vragenlijsten, waarna sommige klanten deze uitprinten en dan invullen. Jij moet hun antwoorden dan weer gaan digitaliseren. Een foutje met mailen ligt op de loer, waarna privacygevoelige informatie op straat ligt.

 

Met MijnDiAd
Alle cliëntinfo op één plek. Een actueel cliëntbestand en nooit meer dossiers zoeken. Met een druk op de knop stuur je de vragenlijst mee met de afspraakbevestiging. De cliënt hoeft niet in te loggen maar kan meteen invullen. Je bent helemaal vrij in het samenstellen van je eigen sjablonen voor rapportages.

Facturen versturen / iDEAL

Oude situatie
Je kopieert en plakt gegevens in Word en Excel. Je bent nauwkeurig bezig met codes, wat energie kost. Je weet: ik mag nu geen fouten maken. Een foutje is zo gemaakt en het maken van facturen kost veel tijd.

 

Met MijnDiAd
Met een druk op de knop maak en verstuur je de factuur, die automatisch de juiste cliëntgegevens bevat. Geen risico op verkeerd versturen. Je vergeet nooit meer een consult te factureren. Klanten hebben als optie om met iDEAL te betalen. Maak de  factureren per consult of stuur periodiek je verzamelfacturen.

 

Beveiligde berichten

Oude situatie
Je stuurt privacygevoelige informatie via e-mail naar cliënten en zorgverleners. Je weet dat je het eigenlijk beveiligd moet sturen, maar gewone e-mail is zo makkelijk….

 

Met MijnDiAd
Stuur eenvoudig beveiligde berichten vanuit de beveiligde praktijksoftware. Ontvangers kunnen cliënten, zorgverleners of andere organisaties zijn. Via een unieke link krijgt de ontvanger toegang tot het bericht en kan hier op reageren. De reacties sla je direct in het cliëntdossier op.

Uitgaven registreren

Oude situatie
Je hebt een ‘schoenendoos’ of Dropbox map met bonnen, waarna je boekhouder nog veel tijd kwijt is aan de verwerking. Soms ontbreken bonnen en betaal je te veel belasting. Je hebt geen tussentijds inzicht in je financiën.

 

Met MijnDiAd
Je hebt continu – dus vaker dan eens per kwartaal – inzicht in de financiële situatie. Foto’s van bonnen upload je via je telefoon naar MijnDiAd. Uitgaven bijhouden kost zo weinig tijd, voor jou of je boekhouder.

Producten en voorraad bijhouden

Oude situatie
Het is lastig om je producten mee te nemen in je administratie. Handmatig is het een gedoe en je wilt er geen apart en duur softwarepakket voor aanschaffen.

 

Met MijnDiAd
Verkoop je producten? In MijnDiAd kunnen producten aangemaakt worden. Je voegt ze eenvoudig toe op de factuur. Dit kan vanuit een consult, als je bijvoorbeeld een supplement verkoopt. Of er kan een losse factuur met producten worden gemaakt. Je kunt de voorraad bij laten houden, zodat je niet te laat bent met bijbestellen.

Voor welke therapeuten is onze software?

Onze software is ontwikkeld voor therapeuten en coaches die zelfstandig, in een praktijk of gezondheidscentrum werken. Zo gebruiken o.a. de volgende therapeuten MijnDiAd:

MijnDiAd zelf proberen? 

MijnDiAd is ontwikkeld in samenspraak met therapeuten en daardoor maatwerk voor jouw praktijk. Je kunt MijnDiAd nu gratis en vrijblijvend proberen. Wil je na 14 dagen niet verder, dan is dat geen enkel probleem. Er wordt nooit automatisch een abonnement gestart.

✓ 100% gratis  ✓ Je zit nergens aan vast

Helaas, de link om uw omgeving aan te maken is verlopen of niet geldig. Wanneer u uw omgeving al heeft geactiveerd ga dan naar [uwpraktijknaam].mijndiad.nl.

Opnieuw probeer-omgeving aanvragen

Probeer 14 dagen geheel vrijblijvend!

  • Stap 1:
    Gegevens invullen
  • Stap 2:
    Omgeving aanmaken
Wat is uw voor- en achternaam? Gelieve een geldige voor- en achternaam in te voeren.
Wat is uw e-mailadres? Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.
Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring.

Nog één stap verwijderd van 14 dagen geheel vrijblijvend proberen!

Wat is uw bedrijfsnaam? * Gelieve een bedrijfsnaam in te voeren.
Welk web-adres wilt u voor MijnDiAd gebruiken? *
https://
.
Dit web-adres gebruikt u om in te loggen op uw eigen MijnDiAd omgeving.
Vul hier het gewenste wachtwoord in * Minimaal 7 tekens met hierin minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer
Vul het wachtwoord nogmaals in *
Wat is uw telefoonnummer?