Software voor coaches

Ervaar de complete praktijksoftware van MijnDiAd 

 

 • Veelzijdige software speciaal voor praktijken
 • Softwarepakket met patiëntendossier, praktijkagenda, facturatie en meer
 • De meest gebruiksvriendelijke praktijksoftware, met uitgebreide klantenservice
 • Gratis proefperiode met volledige toegang tot alle functies

Minder uren aan administratie, meer aandacht voor je vak

MijnDiAd is voor jou als coach dé oplossing als je op zoek bent naar de meest gebruiksvriendelijke praktijksoftware. Het is namelijk speciaal ontwikkeld om de administratie zo eenvoudig en snel mogelijk te maken van praktijken.

software voor coaches

Softwarefuncties voor coaches

Verzamel de informatie over je cliënten op één plaats. Zorg voor een actueel cliëntenbestand die je altijd bij de hand hebt. Ontdek hieronder meerdere functionaliteiten van de MijnDiAd software voor jou als coach.

Verslaglegging

Rapportages

Doe na elk overleg of consult eenvoudig digitaal verslag. Gebruik de verschillende beschikbare sjablonen of customize je eigen sjabloon voor een gestructureerde en professioneel uitziende rapportage. De rapportage wordt automatisch gekoppeld aan het juiste dossier.

Voeg simpel een sjabloon toe aan een rapportage.

Afspraakherinnering

Automatisch herinneringsbericht

Stuur automatisch een herinnering per mail of sms naar jouw cliënten. Zo voorkom je no-shows en onnodige kosten.

Veilig berichten uitwisselen met cliënten

Beveiligde berichten

Er hoort zorgvuldig omgegaan te worden met privé informatie, daarom wel zo fijn om gegarandeerd te zijn van een beveiligde omgeving waarin je digitaal met je cliënt communiceert. Met de beveiligde berichten van MijnDiAd voorkom je dat berichten, die alleen voor je cliënt zijn bedoeld, in de verkeerde handen vallen.

Verstuur met pincode

Stuur een bericht met een pincode die via e-mail of SMS wordt verstuurd naar de cliënt. Wel zo veilig. Stuur je een minder belangrijk bericht, dan kan je er ook voor kiezen deze zonder pincode te sturen.

i

Bulk berichten

Meerdere cliënten in één keer een bericht sturen? Of een groepsbericht maken waarbij iedereen op elkaar kan reageren? Beide is mogelijk met MijnDiAd!

w

Beveiligd reageren

Wanneer je een cliënt een bericht stuurt kan de cliënt heel eenvoudig in de beveiligde omgeving een reactie sturen. Zo kan je gemakkelijk én beveiligd communiceren.

Archiveer berichten

Houd overzicht door berichten te archiveren. Per ongeluk naar de verkeerde persoon een bericht verstuurd? Trek het bericht terug voordat de cliënt het heeft kunnen lezen.

Probeer nu ook MijnDiAd software voor jouw praktijk! 

Probeer MijnDiAd voor 14 dagen gratis. Volledig vrijblijvend kun je alle functionaliteiten ervaren en testen. Bevalt onze praktijksoftware niet? Geen probleem, je zit nergens aan vast en er wordt nooit een abonnement gestart zonder jouw goedkeuring.

✓ 100% gratis  ✓ Je zit nergens aan vast

Team

Ondanks dat we een klein team hebben, zijn onze ambities grenzeloos. Met veel interne kennis en effectieve samenwerkingen met externe partijen zijn we continu bezig met optimaliseren en uitbreiden van onze software. Op deze manieren trachten we naar het completeren van de software, maar ook aan het versimpelen om zo de meest gebruiksvriendelijke te zijn. Naast dit complete en gebruiksvriendelijke softwarepakket, bieden wij graag de maximale service naar onze klanten. Dit zowel bij de inrichting voorafgaand, als tijdens het gebruik van onze software.

Het ontstaan

MijnDiAd is gestart in 2015 en is letterlijk een afkorting voor Mijn Digitale Administratie. Ontstaan in 2015 vanuit een studieopdracht, maar geen dag stilgezeten en zo doorontwikkeld tot een compleet softwarepakket voor vele praktijken. Met ons uitgangspunt voor gebruiksvriendelijke, maar doelgerichte software ondersteunen we reeds talloze praktijken die zo genieten van meer tijd voor hun patiënten.

Super fijne software! Al mijn consulten per cliënt altijd bij de hand. Een extra beveiliging bij het inloggen zodat alleen ik erbij kan! Precies zoals het hoort. Heel fijn systeem om ook alle inkomsten goed bij te houden. Ik ben er super blij mee!

Bron: Facebook

Charlotte de Leeuw

Praktijk Charlotte

Fijne overzichtelijke software. Ik word er dagelijks blij van om erin te werken. Mooie overzichten en niets teveel. Wat MijnDiad voor mij echt top maakt is de menselijke factor. De ondersteuning bij inrichten en waar je daarna allemaal tegenaan kan lopen is heel persoonlijk, professioneel, snel en effectief. Ik ben heel blij met mijn keuze.

Bron: Facebook

Angelique van den Donk

Inside Coaching

"Ik ben heel tevreden met het programma. Nu ik goed gewend ben ermee te werken, merk ik dagelijks de voordelen ten opzichte van de software welke ik voorheen gebruikte. Ook het feit dat ik merk dat jullie constant werken aan verbeteringen en aanvullingen, geeft mij een goed gevoel. Ga zo door!"

Ulbe Keegstra

Massagepraktijk Dokkum

Wat is de impact van coach software?

De overstap naar coach software, zoals aangeboden door MijnDiAd, biedt aanzienlijke voordelen, waardoor je je kunt concentreren op de essentie van coachingsactiviteiten. Door minder tijd te besteden aan administratieve taken, ontstaat er extra ruimte om aandacht te besteden aan de cliënt. Hierdoor werk je op een efficiëntere, nauwkeurigere manier en maak je cliëntgegevens gemakkelijker toegankelijk en tegelijkertijd overzichtelijker. Je kunt eenvoudig het dossier van een cliënt raadplegen en hebt direct toegang tot de meest recente informatie.

 

Voordelen van coach software

Met de keuze voor coach software behoren verschillende administratieve uitdagingen tot het verleden, zoals:

 • Verlies van papieren documenten
 • Moeizame zoekprocessen naar dossiers
 • Fouten in handgeschreven documenten

Door cliëntendossiers te digitaliseren en deze efficiënt te beheren met de software van MijnDiAd verminder je niet alleen administratieve lasten, maar draag je ook bij aan een veiligere en beter georganiseerde werkplek.

 

Start vandaag nog met coach software

Voor coaches, chiropractoren, kinesitherapeuten en vele andere soorten therapeuten is de keuze voor de cliëntenadministratie software van MijnDiAd een overweging waard. Het is een tijds- en kostenefficiënte investering in geavanceerde software die voldoet aan specifieke wensen en eisen van de markt. Onze klantenservice zorgt ervoor dat de vele software mogelijkheden geen geheimen voor je hebben en dat alles optimaal wordt geconfigureerd. Dit alles met als doel om je administratieve last te verminderen en je volledig te laten focussen op coachingsactiviteiten.

Helaas, de link om uw omgeving aan te maken is verlopen of niet geldig. Wanneer u uw omgeving al heeft geactiveerd ga dan naar [uwpraktijknaam].mijndiad.nl.

Opnieuw probeer-omgeving aanvragen

Probeer 14 dagen geheel vrijblijvend!

 • Stap 1:
  Gegevens invullen
 • Stap 2:
  Omgeving aanmaken
Wat is uw voor- en achternaam? Gelieve een geldige voor- en achternaam in te voeren.
Wat is uw e-mailadres? Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.
Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring.

Nog één stap verwijderd van 14 dagen geheel vrijblijvend proberen!

Wat is uw bedrijfsnaam? * Gelieve een bedrijfsnaam in te voeren.
Welk web-adres wilt u voor MijnDiAd gebruiken? *
https://
.
Dit web-adres gebruikt u om in te loggen op uw eigen MijnDiAd omgeving.
Vul hier het gewenste wachtwoord in * Minimaal 7 tekens met hierin minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer
Vul het wachtwoord nogmaals in *
Wat is uw telefoonnummer?