Chiropractie software

Ervaar de complete praktijksoftware van MijnDiAd 

 

 • Veelzijdige software speciaal voor praktijken
 • Softwarepakket met patiëntendossier, praktijkagenda, facturatie en meer
 • De meest gebruiksvriendelijke praktijksoftware, met uitgebreide klantenservice
 • Gratis proefperiode met volledige toegang tot alle functies

Minder uren aan administratie, meer aandacht voor je vak

MijnDiAd is voor jou als chiropractor dé oplossing als je op zoek bent naar de meest gebruiksvriendelijke praktijksoftware. Het is namelijk speciaal ontwikkeld om de administratie zo eenvoudig en snel mogelijk te maken van praktijken.

MacBook Pro near white open book

Softwarefuncties voor chiropractoren

Verzamel de informatie over je cliënten op één plaats. Zorg voor een actueel cliëntenbestand die je altijd bij de hand hebt. Ontdek hieronder meerdere functionaliteiten van de MijnDiAd software voor jou als chiropractor.

De mogelijkheden voor jouw chiropractie praktijk

 

De software is uiterst gebruiksvriendelijk en wordt in een beveiligde online omgeving aangeboden.

Online afsprakensysteem voor chiropractoren

De software maakt het eenvoudig om afspraken met cliënten in te plannen, cliënten kunnen dit namelijk zelf regelen! Cliënten kunnen zelf een  dag en tijdstip hen het beste kiezen. Vervolgens ontvangen ze een afspraakbevestiging.

Om te voorkomen dat cliënten een afspraak vergeten ontvangen zij automatisch een afspraakherinnering via e-mail of SMS.

Chiropractie praktijk facturatie

Automatisch opgestelde facturen versturen, volledig voorzien van de benodigde gegevens (factuurnummer, bedrijfsgegevens en actuele klantgegevens).

Daarbij kunnen cliënten direct pinnen of betalen via iDEAL. Deze banktransacties zijn eenvoudig in het systeem te importeren of er is zelfs de mogelijkheid om het hele boekhoudprogramma te koppelen aan de MijnDiAd software. Behoud zo altijd overzicht in de praktijk financiën.

m

Dossiers bijhouden

Alle cliëntinformatie binnen handbereik met het eenvoudig aanmaken van cliëntdossiers, gevuld met aantekeningen. Houd het overzicht en schakel makkelijk van cliënt naar cliënt, zonder eerdere afspraken of gebeurtenissen te vergeten.

Met digitale intakeformulieren is het daarnaast mogelijk dat nieuwe cliënten vóór het eerste consult al hun gegevens doorgeven.

Heel eenvoudig

Facturen maken

Het consult is de basis voor de facturatie. Hierdoor kan je met één druk op de knop de factuur maken.
Een losse factuur maken gaat ook razendsnel, bijvoorbeeld als je een lesdag wilt factureren of een factuur voor een bedrijf of werkgever wilt maken.

Factuur maken vanuit consult

Gratis de patiëntenadministratie software proberen?

Probeer nu gratis en vrijblijvend de patiëntenadministratie software van MijnDiAd.
Je zit nergens aan vast. Na 14 dagen proberen kun je bepalen of het iets voor je is. Er wordt nooit automatisch een abonnement gestart.

Verslaglegging

Rapportages

Doe na elk overleg of consult eenvoudig digitaal verslag. Gebruik de verschillende beschikbare sjablonen of customize je eigen sjabloon voor een gestructureerde en professioneel uitziende rapportage. De rapportage wordt automatisch gekoppeld aan het juiste dossier.

Voeg simpel een sjabloon toe aan een rapportage.

Akkoord gaan met handtekening

Behandelplannen & verslagen

Documenten maken

Een behandelverslag voor een andere zorgverlener of een behandelplan voor de cliënt maken doe je eenvoudig met de Documenten optie in het MijnDiAd cliëntdossier. Voeg eenvoudig gegevens van de cliënt toe, zoals NAW gegevens. Maar ook complete rapportages of notities kunnen ingevoegd worden in de documenten.

Team

We hebben een klein team, maar dat remt ons niet in onze grote ambities. Met brede en uitgebreide interne kennis en effectieve samenwerkingen met externe partijen zijn we dynamisch en zoeken we continu naar verbeteringen en updates van onze software. Zo perfectioneren wij onze gebruiksvriendelijke praktijksoftware. Naast een compleet softwarepakket bieden wij maximale ondersteuning voor onze klanten. Zowel voorafgaand tijdens het inrichting, als tijdens het gebruik van onze software.

Het ontstaan

MijnDiAd is gestart in 2015 en is letterlijk een afkorting voor Mijn Digitale Administratie. Ontstaan in 2015 vanuit een studieopdracht, maar geen dag stilgezeten en zo doorontwikkeld tot een compleet softwarepakket voor vele praktijken. Met ons uitgangspunt voor gebruiksvriendelijke, maar doelgerichte software ondersteunen we reeds talloze praktijken die zo genieten van meer tijd voor hun patiënten.

Super fijne software! Al mijn consulten per cliënt altijd bij de hand. Een extra beveiliging bij het inloggen zodat alleen ik erbij kan! Precies zoals het hoort. Heel fijn systeem om ook alle inkomsten goed bij te houden. Ik ben er super blij mee!

Bron: Facebook

Charlotte de Leeuw

Praktijk Charlotte

Fijne overzichtelijke software. Ik word er dagelijks blij van om erin te werken. Mooie overzichten en niets teveel. Wat MijnDiad voor mij echt top maakt is de menselijke factor. De ondersteuning bij inrichten en waar je daarna allemaal tegenaan kan lopen is heel persoonlijk, professioneel, snel en effectief. Ik ben heel blij met mijn keuze.

Bron: Facebook

Angelique van den Donk

Inside Coaching

"Ik ben heel tevreden met het programma. Nu ik goed gewend ben ermee te werken, merk ik dagelijks de voordelen ten opzichte van de software welke ik voorheen gebruikte. Ook het feit dat ik merk dat jullie constant werken aan verbeteringen en aanvullingen, geeft mij een goed gevoel. Ga zo door!"

Ulbe Keegstra

Massagepraktijk Dokkum

Ontdek de impact van chiropractie software

De overstap naar chiropractie software, zoals aangeboden door MijnDiAd, biedt aanzienlijke voordelen, waardoor je je kunt richten op de kern van chiropractische zorg. Door minder tijd te besteden aan administratieve taken, ontstaat er extra ruimte om aandacht te besteden aan de patiënt. Hierdoor werk je op een efficiëntere, nauwkeurigere manier en maak je patiëntgegevens gemakkelijker toegankelijk en overzichtelijker. Je kunt eenvoudig het dossier van een patiënt raadplegen en hebt direct toegang tot de meest recente informatie.

 

Voordelen van chiropractie software

Met de keuze voor chiropractie software behoren verschillende administratieve uitdagingen tot het verleden, zoals:

 • Verlies van papieren documenten
 • Moeizame zoekprocessen naar dossiers
 • Fouten in handgeschreven documenten

Door patiëntendossiers te digitaliseren en deze efficiënt te beheren met de software van MijnDiAd verminder je niet alleen administratieve lasten, maar draag je ook bij aan een veiligere en beter georganiseerde online werkplek.

 

Probeer de chiropractie software eerst uit

Voor chiropractoren, podologen, osteopaten en diverse andere paramedische professionals is de keuze voor de patiëntenadministratie software van MijnDiAd een overweging waard. Het is een tijds- en kostenefficiënte investering in geavanceerde software die voldoet aan specifieke wensen en eisen van de markt. Onze klantenservice zorgt ervoor dat de software geen geheimen voor je heeft en dat alles optimaal wordt geconfigureerd. Dit alles met als doel om je administratieve last te verminderen en je volledig te laten focussen op chiropractische zorg.

Helaas, de link om uw omgeving aan te maken is verlopen of niet geldig. Wanneer u uw omgeving al heeft geactiveerd ga dan naar [uwpraktijknaam].mijndiad.nl.

Opnieuw probeer-omgeving aanvragen

Probeer 14 dagen geheel vrijblijvend!

 • Stap 1:
  Gegevens invullen
 • Stap 2:
  Omgeving aanmaken
Wat is uw voor- en achternaam? Gelieve een geldige voor- en achternaam in te voeren.
Wat is uw e-mailadres? Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.
Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring.

Nog één stap verwijderd van 14 dagen geheel vrijblijvend proberen!

Wat is uw bedrijfsnaam? * Gelieve een bedrijfsnaam in te voeren.
Welk web-adres wilt u voor MijnDiAd gebruiken? *
https://
.
Dit web-adres gebruikt u om in te loggen op uw eigen MijnDiAd omgeving.
Vul hier het gewenste wachtwoord in * Minimaal 7 tekens met hierin minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer
Vul het wachtwoord nogmaals in *
Wat is uw telefoonnummer?