085 - 3010 880 info@mijndiad.nl

Mogelijkheden

1. Cliënten / dossier

Door uw cliëntgegevens en dossiervoering digitaal bij te houden heeft u de gegevens altijd en overal beschikbaar. U heeft één actueel clientbestand en bent nooit meer een dossier kwijt. Doordat uw cliënten zelf de gegevens kunnen invullen bespaart u veel administratietijd bij het eerste consult.

U kunt gebruik maken van eigen sjablonen om sneller te rapporteren en u kunt bestanden zoals foto’s of Word-bestanden eenvoudig aan het dossier toevoegen.

2. Praktijkagenda

Een digitale praktijkagenda is misschien best even wennen. Maar door alle consulten digitaal in te plannen krijgen uw cliënten afspraakherinneringen, bent u uw agenda nooit meer kwijt en legt u direct de basis voor de facturatie.

Werkt u met meerdere therapeuten in een praktijk samen? Met de digitale agenda kunt u met meerdere therapeuten de agenda delen.

Tevens kunt u cliënten zelf afspraken laten plannen via bijvoorbeeld uw website.

3. Facturen versturen

Zelf factuurnummers bijhouden, het kopieren en plakken van de cliëntgegevens in Word of het maken van handgeschreven nota’s. Met MijnDiAd is dit niet meer nodig. Vanuit de afspraken e-mailt u met één druk op de knop een factuur naar uw cliënten. De factuur krijgt automatisch een factuurnummer en bevat altijd de actuele cliëntgegevens. U kunt kiezen voor facturatie per consult of u kunt periodiek facturen maken voor alle consulten waar nog geen factuur voor is gemaakt.

Geen zorgen meer over het bijhouden van de facturatie en altijd overzicht over de financiele situatie van uw praktijk.

4. Uitgaven registreren

Houdt u uw praktijkuitgaven zelf bij of doet uw boekhouder dit voor u?

Met MijnDiAd kunt u het eenvoudig zelf bijhouden. Vanuit uw banktransacties kunt u alle praktijkkosten invoeren. Door een foto van de bon te maken en deze op te slaan heeft u altijd een backup van de bonnen. Als u de uitgaven zelf bijhoudt kunt u kosten besparen op uw boekhouder en krijgt u zelf meer inzicht in uw uitgavenpatroon.

5. Banktransacties verwerken

Door uw banktransacties in MijnDiAd te importeren kunt u veel sneller de facturen als betaald markeren. MijnDiAd herkent de factuurnummers en geeft direct suggesties voor de bijbehorende openstaande factuur.

Ook de afschrijvingen kunt u op deze manier direct verwerken tot kosten. En periodieke afschrijvingen zullen in MijnDiAd herkend worden waardoor het verwerken steeds sneller gaat.

“Voorheen werden onze facturen met de hand in Word gemaakt wat erg tijdrovend was. Sinds MijnDiAd kost onze administratie veel minder tijd en komt het ook professioneler over bij onze cliënten.”

Richard Hees en Jellemieke Hees-Stauthamer

Maatschap Hees-Stauthamer