Praktijkagenda

Voorkom eindeloos heen- en weer bellen naar cliënten voor het inplannen of verzetten van afspraken, maar laat de agenda mogelijkheden van MijnDiAd het werk doen. Gun jezelf de focus op je vakgebied en straal tegelijkertijd professionaliteit uit naar cliënten door de soepele koppeling voor het online inplannen van cliëntafspraken. Naast de agendafuncties is de software van alle gemakken voorzien, gericht op gebruiksvriendelijkheid voor zowel cliënt als praktijkhouder.

Afspraken plannen/verzetten en afzeggen

Online plannen

Houd controle over je praktijkagenda maar laat cliënten wel zelf afspraken inplannen. Dit kan met de afspraakplanner van MijnDiAd. Cliënten kunnen alleen afspraken inplannen in het door jou gemaakte rooster. Accepteer afspraakverzoeken zelf, of laat ze automatisch accepteren, de keuze is aan jou.

Afspraak planner voor klanten

No-shows zijn verleden tijd

Afspraak herinneringen

De cliënt is al 10 minuten te laat deze ochtend… de cliënt is de afspraak helemaal vergeten. In MijnDiAd kan je heel simpel een afspraakherinnering per mail of SMS laten versturen zodat cliënten de afspraak niet meer vergeten. Zo hebben jullie er beide baat bij. Mocht de cliënt niet kunnen, dan kan je ook instellen dat cliënten de afspraken zelf mogen verzetten in de praktijkagenda.

Privéagenda (geel) die in MijnDiAd is toegevoegd

Outlook/iCloud/Google agenda koppelen

Koppeling met je privé agenda

Houd het overzicht door je privé agenda te koppelen aan je MijnDiAd agenda. Zo zie je jouw privé afspraken in de praktijkagenda. Maar het kan ook andersom. Je kunt je MijnDiAd praktijkagenda toevoegen aan je privé agenda, zo zie je wanneer je bezet bent. Cliëntnamen woden niet getoond zodat je cliëntgegevens veilig zijn.

  • Met Google Agenda heeft MijnDiAd een realtime koppeling zodat wanneer je een afspraak maakt in MijnDiAd deze direct in jouw Google Agenda zichtbaar wordt
  • Ook op je smartphone de MijnDiAd afspraken zichtbaar met bijvoorbeeld de iCloud i.c.m. ICAL links
  • Privé afspraken uit een externe agenda kunnen desgewenst ook het online afspraken plannen blokkeren voor cliënten
  • Alle gegevens blijven veilig, we delen geen cliëntnamen met externe agenda’s

iCloud calendar / Outlook calendar / Google calendar

Greep uit een paar kleine functies

Locaties

Werk je met meerdere locaties of behandelruimtes? Voeg ze toe en laat cliënten kiezen waar ze een afspraak plannen. In je eigen agenda houd je overzicht waar een afspraak gepland staat en in de afspraakmails kan de locatie eenvoudig worden toegevoegd.

Z

Taken

Maak taken en todo’s aan en koppel deze aan cliëntdossiers. Heb je een deadline toegevoegd bij een taak? Dan zie je deze terug in je praktijkagenda. Zo hoef je er zelf niet meer aan te denken en kan jij je richten op de cliënt.

Opgesplitste weergaves

Voor de grotere praktijken kan je in de praktijkagenda werken met opgesplitste weergaves. Zet bijvoorbeeld de verschillende locaties in kolommen naast elkaar, of splits de weergave op per behandelaar.

Voor elk wat wils

Verschillende afspraken

Of je nu relatietherapeut bent en met 2 personen consulten plant, 1-op-1 therapie geeft of met groepen werkt. Je kunt in de MijnDiAd praktijkagenda altijd een afspraak inplannen zodat je overzicht houdt over je agenda.

Consulten

Een 1-op-1 consult is heel simpel in te plannen in de agenda. Druk ergens in de agenda om een afspraak te gaan plannen.  Dit consult is direct de basis voor de facturatie en dossiervoering.

Trajecten

Neemt een cliënt meerdere consulten in één keer af? Of wil je een meerdaagse workshop plannen? Maak heel eenvoudig een traject aan en plan meerdere afspraken tegelijk!

Workshops / groepsafspraken

Wil je een workshop/groepssessie/training/cursus of een ander type afspraak met meerdere mensen tegelijk plannen? Dan zijn de workshops een uitkomst. Maak per persoon een factuur, of factureer bijvoorbeeld de hele bijeenkomst aan een bedrijf.

Overige afspraken

Tandarts, scholing of vrije tijd blokkeren in de agenda? Dat kan met de overige afspraken in de praktijksoftware. Zo heb je direct je urenregistratie geregeld.

Videobellen behandeling maken

Online videoconsulten

Beeldbellen

Een online videoconsult plan je heel simpel in de praktijkagenda van MijnDiAd. Geen extra software nodig op je computer of die van de cliënt. Rechtstreeks videobellen via je browser via een beveiligde verbinding. De cliënt krijgt per e-mail een link waarmee er aan het videoconsult kan worden deelgenomen. Nieuwsgierig?

Drukke praktijk? gebruik de wachtlijst

Wachtlijst

Heb jij de luxe dat je teveel aanvragen krijgt? Gebruik dan de wachtlijst functie in MijnDiAd praktijksoftware en laat cliënten zichzelf inschrijven op de wachtlijst. Houd jij liever zelf de controle? Zet dan zelf cliënten op de wachtlijst en gebruik deze lijst als je een nieuw consult wilt plannen.

Meer informatie >

Afspraken

Workshop inschrijvingen

Videoconsulten

Beoordeeld door klanten

“Handig, praktisch, overzichtelijk en perfecte helpdesk. Nooit meer zorgen over mijn administratie! ”

Eline Klein Ikkink

Qi-Point Praktijk voor Acupunctuur

Helaas, de link om uw omgeving aan te maken is verlopen of niet geldig. Wanneer u uw omgeving al heeft geactiveerd ga dan naar [uwpraktijknaam].mijndiad.nl.

Opnieuw probeer-omgeving aanvragen

Probeer 14 dagen geheel vrijblijvend!

  • Stap 1:
    Gegevens invullen
  • Stap 2:
    Omgeving aanmaken
Wat is uw voor- en achternaam? Gelieve een geldige voor- en achternaam in te voeren.
Wat is uw e-mailadres? Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.
Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring.

Nog één stap verwijderd van 14 dagen geheel vrijblijvend proberen!

Wat is uw bedrijfsnaam? * Gelieve een bedrijfsnaam in te voeren.
Welk web-adres wilt u voor MijnDiAd gebruiken? *
https://
.
Dit web-adres gebruikt u om in te loggen op uw eigen MijnDiAd omgeving.
Vul hier het gewenste wachtwoord in * Minimaal 7 tekens met hierin minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer
Vul het wachtwoord nogmaals in *
Wat is uw telefoonnummer?