085 - 3010 880 info@mijndiad.nl

Partners

Wij geloven dat samenwerking tot de mooiste resultaten leidt. Daarnaast geeft samenwerking ons nieuwe inzichten en blijven we continue leren. Wij werken samen met de volgende partners.

De Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze is een van de grootste beroepsverenigingen voor complementaire therapeuten. MijnDiAd heeft een samenwerking met de VBAG, waardoor leden korting krijgen op het abonnement.

Klik hier voor meer info

MijnDiAd wordt ontwikkeld in samenwerking met de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen Arnhem (HvNA). De HvNA verzorgt al 35 jaar een 5- jarige deeltijdopleiding op hbo-niveau tot natuurgeneeskundige of klassiek homeopaat. De HvNA geeft ons input op de ontwikkelingen zodat MijnDiAd zo goed mogelijk aansluit op de werkwijze van natuurgeneeskundigen en homeopaten.

Klik hier voor meer info

Platform Paramedici contractvrij is in 2014 opgezet door Eveline Bosselaar en Corenne Boeve. MijnDiAd en Paramedici contractvrij hebben dezelfde doelgroep, namelijk therapeuten die zonder contracten met verzekeraars werken. We werken samen om naamsbekendheid te creëren voor zowel Paramedici contractvrij als MijnDiAd.

Klik hier voor meer info

LAYLO is het bedrijf van Jeroen Janssen. LAYLO beheert voor ons alle servers en zorgt dat de beveiliging van de gegevens goed is ingericht. Hij is een expert op het gebied van hosting en beveiliging.

Klik hier voor meer info

eHealth88 richt zich op betere online profilering voor uw instelling of praktijk met een betere service voor cliënten. Zij helpen u bij het bereiken, betrekken en behouden van cliënten. We werken met hen samen voor klanten die ook graag een goede vindbare website willen laten maken.

Klik hier voor meer info

Ziet u aanleiding om samen te werken? We staan altijd open om kennis te maken om de mogelijkheden te verkennen. Neem contact op via onze Contact-pagina. We horen graag van u!