Cliëntdossier

Alle cliëntinfo op één plek. Een actueel cliëntbestand en nooit meer hoeven zoeken naar cliëntdossiers. Lees er hieronder meer over de belangrijkste onderdelen van je cliëntendossier.

Verslaglegging

Rapportages

Bij elk consult noteer je eenvoudig de rapportage. Wil meer structuur in het verslag? Maak dan je eigen sjabloon en voeg deze in. Of gebruik een sjabloon uit onze bibliotheek! Alle gegevens direct gekoppeld  aan het juiste cliëntdossier.

Voeg simpel een sjabloon toe aan een rapportage.

Meerkeuze, datum, tekenen, scores

Vragenlijsten / formulieren

Ontwerp je eigen (intake)formulieren en laat deze digitaal invullen door je cliënten. Door de cliënt uit te nodigen kan de cliënt de antwoorden rechtstreeks invoeren in de beveiligde omgeving van MijnDiAd. Hierdoor hoeft de cliënt de gegevens niet meer via een (onbeveiligde) e-mail te sturen die je als therapeut weer moet kopiëren en plakken naar het cliëntendossier. Met de formulieren in MijnDiAd staat het direct in het dossier van de cliënt!

t

Cliënt kan zelf een formulier invullen

Antwoorden kunnen overzichtelijk bekeken worden

Akkoord gaan met handtekening

Handtekeningen digitaal zetten op documenten

Digitaal akkoord gaan

Laat je cliënten direct een privacyverklaring of bijvoorbeeld een behandelovereenkomst tekenen, zo heb je minder rompslomp met papieren!

  • Ontwerp je akkoordverklaring simpel in MijnDiAd, geen Word nodig
  • Toon je privacyverklaring standaard op de publieke pagina’s waar cliënten gegevens kunnen vullen
  • Alle gegevens in je cliëntendossiers veilig opgeslagen in Nederland

Akkoord gaan met vinkje

Greep uit een paar kleine functies

Verjaardagsmail

Zorg dat je in beeld blijft met de automatische verjaardagsmail op de verjaardag van de cliënt!

Z

Taken

Oeps, toch vergeten die cliënt te mailen op maandag! Met de taken in MijnDiAd is dat verleden tijd.

Snel inzicht in rapportage

Bij elk consult vind je de knop “Toon rapportages” en “Toon notities”. Hiermee zie je heel snel wat er de vorige keer is besproken.

Veilig berichten uitwisselen met cliënten

Beveiligde berichten

Stuur je cliënten een beveiligd bericht met de Beveiligde berichten module in het cliëntendossier. Zo voorkom je dat berichten alleen bedoeld voor de cliënt in verkeerde handen vallen.

Verstuur met pincode

Stuur een bericht met een pincode die via e-mail of SMS wordt verstuurd naar de cliënt. Wel zo veilig. Stuur je een minder belangrijk bericht, dan kan je er ook voor kiezen deze zonder pincode te sturen.

i

Bulk berichten

Meerdere cliënten in één keer een bericht sturen? Of een groepsbericht maken waarbij iedereen op elkaar kan reageren? Beide is mogelijk met MijnDiAd!

w

Beveiligd reageren

Wanneer je een cliënt een bericht stuurt kan de cliënt heel eenvoudig in de beveiligde omgeving een reactie sturen. Zo kan je gemakkelijk én beveiligd communiceren.

Archiveer berichten

Houd overzicht door berichten te archiveren. Per ongeluk naar de verkeerde persoon een bericht verstuurd? Trek het bericht terug voordat de cliënt het heeft kunnen lezen.

Document maken in cliëntdossier

Behandelplannen & verslagen

Documenten maken

Een behandelverslag voor een andere zorgverlener of een behandelplan voor de cliënt maken doe je eenvoudig met de Documenten optie in het MijnDiAd cliëntdossier. Voeg eenvoudig gegevens van de cliënt toe, zoals NAW gegevens. Maar ook complete rapportages of notities kunnen ingevoegd worden in de documenten.

 Ouders, partners, zorgverleners

Relaties

Breng het netwerk van je cliënt in beeld binnen het cliëntendossier. Maar nog handiger, stuur bijvoorbeeld de afspraakbevestiging ook naar ouders of laat ze een behandelplan ondertekenen. Met de relaties kan je per relatie aangeven wat er naar de relatie gestuurd moet worden (zoals afspraak/factuur e-mails).

Meer informatie >

Klachten aangeven op afbeelding

Tekenen op afbeeldingen

Gebruik je bijvoorbeeld een voetenkaart? Maak aantekeningen op afbeeldingen die je zelf kunt uploaden in het cliëntdossier. Gebruik kleuren, pijlen, tekst om de afbeelding compleet te maken. Ook kan je dit combineren in een formulier zodat je een cliënt bijvoorbeeld de plek van de klachten kan aangeven.

Meer informatie >

BMI, Bloeddruk en meer

Metingen

Cliënt metingen leg je eenvoudig vast in het cliëntdossier. De metingen kun je zelf vastleggen, maar je kan ze ook combineren in een Formulier zodat je de cliënt de meting kan laten invullen.

Alle metingen bekijken >

E-mails, Inkomende whatsapps, SMS berichten

Communicatie

In het cliëntdossier kun je alle communicatie terugvinden met de cliënt. Alle e-mails, smsjes en beveiligde berichten die je verstuurd vanuit MijnDiAd vind je hier terug. Ontvang je ook nog via andere kanalen berichten? Ook deze kan je simpel vastleggen.

Automatiseer je praktijk

Cliëntacties

Vergeet jij ook wel eens die ene cliënt nog even te bellen over hoe het intussen gaat? Hoe zorg je ervoor dat je cliënten niet vergeet? Met de cliëntacties in het cliëntdossier kan je automatische taken laten uitvoeren bij een bepaalde trigger. Kies zelf op welk moment en wat er uitgevoerd moet worden. Bijvoorbeeld een herinnering dat je een inactieve cliënt na 3 maanden even belt om te vragen hoe het intussen gaat. Zo ontzorg je jezelf en heb je tijd voor de cliënt.

Meer informatie >

Mails verstuurd

Beveiligde berichten

Rapportages

Beoordeeld door klanten

“Handig, praktisch, overzichtelijk en perfecte helpdesk. Nooit meer zorgen over mijn administratie! ”

Eline Klein Ikkink

Qi-Point Praktijk voor Acupunctuur

Helaas, de link om uw omgeving aan te maken is verlopen of niet geldig. Wanneer u uw omgeving al heeft geactiveerd ga dan naar [uwpraktijknaam].mijndiad.nl.

Opnieuw probeer-omgeving aanvragen

Probeer 14 dagen geheel vrijblijvend!

  • Stap 1:
    Gegevens invullen
  • Stap 2:
    Omgeving aanmaken
Wat is uw voor- en achternaam? Gelieve een geldige voor- en achternaam in te voeren.
Wat is uw e-mailadres? Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.
Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring.

Nog één stap verwijderd van 14 dagen geheel vrijblijvend proberen!

Wat is uw bedrijfsnaam? * Gelieve een bedrijfsnaam in te voeren.
Welk web-adres wilt u voor MijnDiAd gebruiken? *
https://
.
Dit web-adres gebruikt u om in te loggen op uw eigen MijnDiAd omgeving.
Vul hier het gewenste wachtwoord in * Minimaal 7 tekens met hierin minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer
Vul het wachtwoord nogmaals in *
Wat is uw telefoonnummer?