Osteopathie software

Ervaar de complete praktijksoftware van MijnDiAd 

 

 • Veelzijdige software speciaal voor praktijken
 • Softwarepakket met patiëntendossier, praktijkagenda, facturatie en meer
 • De meest gebruiksvriendelijke praktijksoftware, met uitgebreide klantenservice
 • Gratis trial met volledige toegang tot alle functies

Gebruiksvriendelijke osteopathie software

MijnDiAd is patiëntenadministratie software speciaal ontwikkeld voor therapeuten en daarbij ook uitermate geschikt voor osteopaten. Met de osteopathie software van MijnDiAd houd je overzicht over jouw patiënten, agenda en facturatie. Zo besteedt je minder tijd aan de administratie en heb je meer tijd voor patiëntzorg. Alle functionaliteiten die je nodig hebt zijn aanwezig. Lees hieronder meer over de mogelijkheden van onze osteopathie software.

Afspraken plannen/verzetten en afzeggen

Online plannen

Houd controle over je praktijkagenda maar laat cliënten wel zelf afspraken inplannen. Dit kan met de afspraakplanner van MijnDiAd. Cliënten kunnen alleen afspraken inplannen in het door jou gemaakte rooster. Accepteer afspraakverzoeken zelf, of laat ze automatisch accepteren, de keuze is aan jou.

Afspraak planner voor klanten

No-shows zijn verleden tijd

Afspraak herinneringen

De cliënt is al 10 minuten te laat deze ochtend… de cliënt is de afspraak helemaal vergeten. In MijnDiAd kan je heel simpel een afspraakherinnering per mail of SMS laten versturen zodat cliënten de afspraak niet meer vergeten. Zo hebben jullie er beide baat bij. Mocht de cliënt niet kunnen, dan kan je ook instellen dat cliënten de afspraken zelf mogen verzetten in de praktijkagenda.

Verslaglegging

Rapportages

Bij elk consult noteer je eenvoudig de rapportage. Wil meer structuur in het verslag? Maak dan je eigen sjabloon en voeg deze in. Of gebruik een sjabloon uit onze bibliotheek! Alle gegevens direct gekoppeld  aan het juiste cliëntdossier.

Voeg simpel een sjabloon toe aan een rapportage.

Meerkeuze, datum, tekenen, scores

Vragenlijsten

Ontwerp je eigen (intake)vragenlijst en laat deze digitaal invullen door je cliënten. Door de cliënt uit te nodigen kan de cliënt de antwoorden rechtstreeks invoeren in de beveiligde omgeving van MijnDiAd. Hierdoor hoeft de cliënt de gegevens niet meer via een (onbeveiligde) e-mail te sturen die je als therapeut weer moet kopiëren en plakken naar het cliëntendossier. Met de vragenlijsten in MijnDiAd staat het direct in het dossier van de cliënt!

t

Cliënt die zelf een vragenlijst kan invullen

Antwoorden kunnen overzichtelijk bekeken worden

Heel eenvoudig

Facturen maken

Het consult is de basis voor de facturatie. Hierdoor kan je met één druk op de knop de factuur maken.
Een losse factuur maken gaat ook razendsnel, bijvoorbeeld als je een lesdag wilt factureren of een factuur voor een bedrijf of werkgever wilt maken.

Factuur maken vanuit consult

De mogelijkheden voor jouw osteopathie praktijk

 

De software is erg gebruiksvriendelijk en wordt in een veilige online omgeving gebruikt.

Online afsprakensysteem voor osteopaten

Afspraken inplannen met jouw cliënten is nog nooit zo makkelijk geweest! Cliënten kunnen zelf hun afspraak inplannen via het online afsprakensysteem. Na het maken van een afspraak ontvangen ze automatisch een bevestiging.

Daarnaast zal de cliënt automatisch een afspraakherinnering ontvangen via e-mail of SMS. Zo voorkom je no-shows.

Osteopathie praktijk facturatie

Een factuur verstuur je met slechts één druk op de knop. Ieder factuur krijgt een factuurnummer en bevat altijd de actuele cliëntgegevens.

Cliënten kunnen via iDEAL betalen of direct pinnen. De banktransacties kun je importeren of koppel MijnDiAd direct aan je boekhoudprogramma. Zo heb je altijd actueel inzicht in jouw financien.

m

Dossiers bijhouden

Maak eenvoudig een dossier aan door aantekeningen te maken tijdens afspraken. Zo kun je eenvoudig zien wanneer een cliënt geweest is en wat je precies afgesproken hebt. De cliëntendossiers worden in een veilige online omgeving gebruikt, waardoor je altijd en overal veilig toegang hebt.

Met het digitale intakeformulier zorg je ervoor dat cliënten al vóór het eerste consult dit kunnen invullen.

Gratis de patiëntenadministratie software proberen?

Probeer nu gratis en vrijblijvend de patiëntenadministratie software van MijnDiAd.
Je zit nergens aan vast. Na 14 dagen proberen kun je bepalen of het iets voor je is. Er wordt nooit automatisch een abonnement gestart.

Team

We hebben een klein team, maar dat remt ons niet in onze grote ambities. Met brede en uitgebreide interne kennis en effectieve samenwerkingen met externe partijen zijn we dynamisch en zoeken we continu naar verbeteringen en updates van onze software. Zo perfectioneren wij onze gebruiksvriendelijke praktijksoftware. Naast een compleet softwarepakket bieden wij maximale ondersteuning voor onze klanten. Zowel voorafgaand tijdens het inrichting, als tijdens het gebruik van onze software.

Het ontstaan

MijnDiAd is gestart in 2015 en is letterlijk een afkorting voor Mijn Digitale Administratie. Ontstaan in 2015 vanuit een studieopdracht, maar geen dag stilgezeten en zo doorontwikkeld tot een compleet softwarepakket voor vele praktijken. Met ons uitgangspunt voor gebruiksvriendelijke, maar doelgerichte software ondersteunen we reeds talloze praktijken die zo genieten van meer tijd voor hun patiënten.

Super fijne software! Al mijn consulten per cliënt altijd bij de hand. Een extra beveiliging bij het inloggen zodat alleen ik erbij kan! Precies zoals het hoort. Heel fijn systeem om ook alle inkomsten goed bij te houden. Ik ben er super blij mee!

Bron: Facebook

Charlotte de Leeuw

Praktijk Charlotte

Fijne overzichtelijke software. Ik word er dagelijks blij van om erin te werken. Mooie overzichten en niets teveel. Wat MijnDiad voor mij echt top maakt is de menselijke factor. De ondersteuning bij inrichten en waar je daarna allemaal tegenaan kan lopen is heel persoonlijk, professioneel, snel en effectief. Ik ben heel blij met mijn keuze.

Bron: Facebook

Angelique van den Donk

Inside Coaching

"Ik ben heel tevreden met het programma. Nu ik goed gewend ben ermee te werken, merk ik dagelijks de voordelen ten opzichte van de software welke ik voorheen gebruikte. Ook het feit dat ik merk dat jullie constant werken aan verbeteringen en aanvullingen, geeft mij een goed gevoel. Ga zo door!"

Ulbe Keegstra

Massagepraktijk Dokkum

Ontdek de toegevoegde waarde van osteopathie software

De overstap naar osteopathie software, zoals aangeboden door MijnDiAd, biedt aanzienlijke voordelen, waardoor je je kunt richten op de kern van osteopathische zorg. Door minder tijd te besteden aan administratieve taken, blijft er extra tijd over om aandacht te besteden aan de patiënt. Hierdoor werk je efficiënter, nauwkeuriger en maak je patiëntgegevens toegankelijker en overzichtelijker. Het raadplegen van een patiëntendossier is eenvoudig en je hebt direct toegang tot de meest recente informatie.

 

Voordelen van osteopathie software

Met de keuze voor osteopathie software behoren verschillende administratieve ongemakken tot het verleden, zoals:

 • Verlies van papieren documenten
 • Moeizaam zoekproces naar dossiers
 • Fouten in handgeschreven documenten

Door patiëntendossiers te digitaliseren en efficiënt te beheren met de software van MijnDiAd verminder je niet alleen administratieve lasten, maar draag je ook bij aan een beschermde en beter georganiseerde digitale werkplek.

 

Begin direct met osteopathie software

Voor osteopaten, podologen, chiropractoren en diverse andere medische professionals is de keuze voor de praktijkadministratie software van MijnDiAd een overweging waard. Het is een tijds- en kostenefficiënte investering in geavanceerde software die voldoet aan specifieke wensen en eisen van de markt. Onze klantenservice zorgt ervoor dat de software geen geheimen voor je heeft en dat alles optimaal wordt geconfigureerd. Dit alles met als doel om je administratieve last te verminderen en je volledig te laten focussen op osteopathische zorg.

Helaas, de link om uw omgeving aan te maken is verlopen of niet geldig. Wanneer u uw omgeving al heeft geactiveerd ga dan naar [uwpraktijknaam].mijndiad.nl.

Opnieuw probeer-omgeving aanvragen

Probeer 14 dagen geheel vrijblijvend!

 • Stap 1:
  Gegevens invullen
 • Stap 2:
  Omgeving aanmaken
Wat is uw voor- en achternaam? Gelieve een geldige voor- en achternaam in te voeren.
Wat is uw e-mailadres? Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.
Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring.

Nog één stap verwijderd van 14 dagen geheel vrijblijvend proberen!

Wat is uw bedrijfsnaam? * Gelieve een bedrijfsnaam in te voeren.
Welk web-adres wilt u voor MijnDiAd gebruiken? *
https://
.
Dit web-adres gebruikt u om in te loggen op uw eigen MijnDiAd omgeving.
Vul hier het gewenste wachtwoord in * Minimaal 7 tekens met hierin minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer
Vul het wachtwoord nogmaals in *
Wat is uw telefoonnummer?