NEN7510 en ISO27001 gecertificeerde software

Ontdek de veilige praktijksoftware van MijnDiAd 

 

  • Compleet softwarepakket voor praktijken
  • Altijd een beveiligde SSL HTTPS verbinding
  • Gecertificeerde software, zowel ISO 27001 als NEN 7510
  • Automatische back-ups zodat er niets verloren gaat
~

Cliëntgegevens veilig opgeslagen

We zijn niet alleen zelf gecertificeerd, maar bijvoorbeeld ook het datacentrum waar de gegevens staan. Zie voor meer informatie over informatiebeveiliging de Beveiliging en Privacy pagina.

Gecertificeerd, wat houd dat in?

MijnDiAd voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen en we besteden veel aandacht aan het beveiligen van jouw cliëntgegevens.
Deze certificeringen zijn een bewijs van onze toewijding om jou de beste en veiligste dienstverlening te bieden.

Veilig berichten uitwisselen met cliënten

Beveiligde berichten

Stuur je cliënten een beveiligd bericht met de Beveiligde berichten module in het cliëntendossier. Zo voorkom je dat berichten alleen bedoeld voor de cliënt in verkeerde handen vallen.

Verstuur met pincode

Stuur een bericht met een pincode die via e-mail of SMS wordt verstuurd naar de cliënt. Wel zo veilig. Stuur je een minder belangrijk bericht, dan kan je er ook voor kiezen deze zonder pincode te sturen.

i

Bulk berichten

Meerdere cliënten in één keer een bericht sturen? Of een groepsbericht maken waarbij iedereen op elkaar kan reageren? Beide is mogelijk met MijnDiAd!

w

Beveiligd reageren

Wanneer je een cliënt een bericht stuurt kan de cliënt heel eenvoudig in de beveiligde omgeving een reactie sturen. Zo kan je gemakkelijk én beveiligd communiceren.

Archiveer berichten

Houd overzicht door berichten te archiveren. Per ongeluk naar de verkeerde persoon een bericht verstuurd? Trek het bericht terug voordat de cliënt het heeft kunnen lezen.

Probeer nu ook MijnDiAd software voor jouw praktijk! 

Probeer MijnDiAd voor 14 dagen gratis. Als onze digitaal patiëntendossier en praktijkadministratie software
niet bevalt kun je na het proberen de proefaccount sluiten, je praktijk zit nergens aan vast en er wordt nooit automatisch een abonnement gestart.

✓ 100% gratis  ✓ Je zit nergens aan vast

Maak kennis met MijnDiAd

Team

Het bedrijf achter MijnDiAd is klein maar we hebben grote ambities. Door veel interne kennis en doelgerichte samenwerkingen met externe partijen staan we nooit stil en komen we met regelmatige software updates. Op die manier optimaliseren wij onze gebruiksvriendelijke praktijksoftware. Daarbij bieden we onze klanten maximale ondersteuning, voorafgaand en tijdens het gebruik van onze software.

De oorsprong

MijnDiAd staat letterlijk voor Mijn Digitale Administratie en bestaat sinds 2015. Ontstaan uit een studieopdracht met het uitgangspunt voor eenvoudige maar doelgerichte software, maar uitgegroeid tot een compleet softwarepakket voor een veelvoud aan praktijken. Talloze praktijken gingen u reeds voor en genieten van extra tijd voor hun cliënten.

Wat zeggen onze klanten

Super fijne software! Al mijn consulten per cliënt altijd bij de hand. Een extra beveiliging bij het inloggen zodat alleen ik erbij kan! Precies zoals het hoort. Heel fijn systeem om ook alle inkomsten goed bij te houden. Ik ben er super blij mee!

Bron: Facebook

Charlotte de Leeuw

Praktijk Charlotte

Fijne overzichtelijke software. Ik word er dagelijks blij van om erin te werken. Mooie overzichten en niets teveel. Wat MijnDiad voor mij echt top maakt is de menselijke factor. De ondersteuning bij inrichten en waar je daarna allemaal tegenaan kan lopen is heel persoonlijk, professioneel, snel en effectief. Ik ben heel blij met mijn keuze.

Bron: Facebook

Angelique van den Donk

Inside Coaching

"Ik ben heel tevreden met het programma. Nu ik goed gewend ben ermee te werken, merk ik dagelijks de voordelen ten opzichte van de software welke ik voorheen gebruikte. Ook het feit dat ik merk dat jullie constant werken aan verbeteringen en aanvullingen, geeft mij een goed gevoel. Ga zo door!"

Ulbe Keegstra

Massagepraktijk Dokkum

Helaas, de link om uw omgeving aan te maken is verlopen of niet geldig. Wanneer u uw omgeving al heeft geactiveerd ga dan naar [uwpraktijknaam].mijndiad.nl.

Opnieuw probeer-omgeving aanvragen

Probeer 14 dagen geheel vrijblijvend!

  • Stap 1:
    Gegevens invullen
  • Stap 2:
    Omgeving aanmaken
Wat is uw voor- en achternaam? Gelieve een geldige voor- en achternaam in te voeren.
Wat is uw e-mailadres? Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.
Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring.

Nog één stap verwijderd van 14 dagen geheel vrijblijvend proberen!

Wat is uw bedrijfsnaam? * Gelieve een bedrijfsnaam in te voeren.
Welk web-adres wilt u voor MijnDiAd gebruiken? *
https://
.
Dit web-adres gebruikt u om in te loggen op uw eigen MijnDiAd omgeving.
Vul hier het gewenste wachtwoord in * Minimaal 7 tekens met hierin minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer
Vul het wachtwoord nogmaals in *
Wat is uw telefoonnummer?