Software voor homeopaten

Uren per week minder administratiewerk, meer aandacht voor je vak!

 

De software van MijnDiAd is gericht ontwikkeld voor praktijken. MijnDiAd ondersteunt jou als homeopaat bij alle kerntaken op een snelle en adequate manier. Van het bijhouden van cliëntdossiers, het inplannen van afspraken, tot het bijhouden van betalingen en de facturatie.

Bekijk mogelijkhedenProbeer 14 dagen gratis

Gebruiksvriendelijke praktijksoftware

MijnDiAd praktijksoftware is dé oplossing voor homeopaten. Deze software is speciaal ontwikkeld om de praktijkadministratie voor homeopaten zo eenvoudig mogelijk te maken.

De praktijksoftware bevat alles wat u nodig heeft: cliëntendossier, praktijkagenda, facturatie en beheer van praktijkuitgaven. De software is erg gebruiksvriendelijk en wordt in een veilige online omgeving gebruikt.

De mogelijkheden van MijnDiAd

Homeopathie dossier programma

In één actueel online cliëntendossier heeft u alle gegevens altijd en óveral beschikbaar. En dat veilig in de cloud. Maak tijdens of na het consult eenvoudig rapportages, intake- en behandelverslagen op basis van uw eigen sjablonen. Gebruik intake vragenlijsten en nodig cliënten uit om deze al voor het eerste consult digitaal in te vullen.

Online afsprakensysteem voor homeopaten

Vanuit de online praktijkagenda kunt u gemakkelijk consulten inplannen, uw cliënt ontvangt automatisch een bevestiging. Ook is het mogelijk om cliënten zelf hun afspraken te laten inplannen. Daarnaast ontvangen zij automatisch een afspraakherinnering via e-mail of SMS.

h

Homeopathie facturatie

Verstuur facturen met één druk op de knop. De factuur krijgt automatisch een factuurnummer en bevat altijd de actuele cliëntengegevens. Laat uw cliënten direct pinnen of via iDEAL betalen. Daarnaast kunt u banktransacties importeren in MijnDiAd waardoor direct te zien is welke facturen nog openstaan.

Homeopathie boekhouding

Krijg meer inzicht in uw uitgaven en bespaar kosten op uw boekhouding. Met MijnDiAd kunt u namelijk zelf eenvoudig uw praktijkuitgaven bijhouden. Maak een foto of scan van de bon en sla deze in MijnDiAd op, zo heeft u altijd een backup.

MijnDiAd gratis proberen? 

Al vele homeopaten maken gebruik van MijnDiAd. MijnDiAd is specifiek ontwikkeld voor complementair werkende therapeuten.

U kunt MijnDiAd nu gratis en vrijblijvend proberen. Wilt u na 14 dagen niet verder, dan is dat geen enkel probleem. U sluit uw proefaccount en u zit nergens meer aan vast.

✓ 100% gratis  ✓ Je zit nergens aan vast

Probeer 14 dagen geheel vrijblijvend!

Wat is uw voor- en achternaam? Gelieve een geldige voor- en achternaam in te voeren.
Wat is uw e-mailadres? Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.
Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring.