Software voor natuurgeneeskundigen

Gebruiksvriendelijke praktijksoftware

MijnDiAd praktijksoftware is dé oplossing voor natuurgeneeskundigen. Deze software is speciaal ontwikkeld om de praktijkadministratie voor natuurgeneeskundigen zo eenvoudig mogelijk te maken.

De praktijksoftware bevat alles wat u nodig heeft: cliëntendossier, praktijkagenda, facturatie en beheer van praktijkuitgaven. De software is erg gebruiksvriendelijk en wordt in een veilige online omgeving gebruikt.

De mogelijkheden van MijnDiAd

Online cliëntendossier

In één actueel online cliëntendossier heeft u alle gegevens altijd en óveral beschikbaar. En dat veilig in de cloud. Maak tijdens of na het consult eenvoudig rapportages, intake- en behandelverslagen op basis van uw eigen sjablonen. Gebruik intake vragenlijsten en nodig cliënten uit om deze al voor het eerste consult digitaal in te vullen.

Online afsprakensysteem voor natuurgeneeskundigen

Vanuit de online praktijkagenda kunt u gemakkelijk consulten inplannen, uw cliënt ontvangt automatisch een bevestiging. Ook is het mogelijk om cliënten zelf hun afspraken te laten inplannen. Daarnaast ontvangen zij automatisch een afspraakherinnering via e-mail of SMS.

h

Facturatie natuurgeneeskundigen

Verstuur facturen met één druk op de knop. De factuur krijgt automatisch een factuurnummer en bevat altijd de actuele cliëntengegevens. Laat uw cliënten direct pinnen of via iDEAL betalen. Daarnaast kunt u banktransacties importeren in MijnDiAd waardoor direct te zien is welke facturen nog openstaan.

Praktijkuitgaven

Bespaar kosten op uw boekhouder en krijg meer inzicht in uw uitgaven. Met de software kunt u namelijk zelf eenvoudig uw praktijkuitgaven bijhouden. Maak een foto of scan van de bon en sla deze in MijnDiAd op, zo heeft u altijd een backup.

MijnDiAd proberen? 

Al vele natuurgeneeskundigen maken gebruik van MijnDiAd. MijnDiAd is specifiek ontwikkeld voor complementair werkende therapeuten.

U kunt MijnDiAd nu gratis en vrijblijvend proberen. Wilt u na 14 dagen niet verder, dan is dat geen enkel probleem. U sluit uw proefaccount en u zit nergens meer aan vast.