Software voor natuurgeneeskundigen

Ervaar de complete praktijksoftware van MijnDiAd 

 

 • Veelzijdige software speciaal voor praktijken
 • Softwarepakket met patiëntendossier, praktijkagenda, facturatie en meer
 • De meest gebruiksvriendelijke praktijksoftware, met uitgebreide klantenservice
 • Gratis trial met volledige toegang tot alle functies

Gebruiksvriendelijke acupunctuur software

MijnDiAd praktijksoftware is dé oplossing voor natuurgeneeskundigen. Deze software is speciaal ontwikkeld om de praktijkadministratie voor natuurgeneeskundigen zo eenvoudig mogelijk te maken.

De praktijksoftware bevat alles wat u nodig heeft: cliëntendossier, praktijkagenda, facturatie en beheer van praktijkuitgaven. De software is erg gebruiksvriendelijk en wordt in een veilige online omgeving gebruikt.

Afspraken plannen/verzetten en afzeggen

Online plannen

Houd controle over je praktijkagenda maar laat cliënten wel zelf afspraken inplannen. Dit kan met de afspraakplanner van MijnDiAd. Cliënten kunnen alleen afspraken inplannen in het door jou gemaakte rooster. Accepteer afspraakverzoeken zelf, of laat ze automatisch accepteren, de keuze is aan jou.

Afspraak planner voor klanten

Akkoord gaan met handtekening

Behandelplannen & verslagen

Documenten maken

Een behandelverslag voor een andere zorgverlener of een behandelplan voor de cliënt maken doe je eenvoudig met de Documenten optie in het MijnDiAd cliëntdossier. Voeg eenvoudig gegevens van de cliënt toe, zoals NAW gegevens. Maar ook complete rapportages of notities kunnen ingevoegd worden in de documenten.

Heel eenvoudig

Facturen maken

Het consult is de basis voor de facturatie. Hierdoor kan je met één druk op de knop de factuur maken.
Een losse factuur maken gaat ook razendsnel, bijvoorbeeld als je een lesdag wilt factureren of een factuur voor een bedrijf of werkgever wilt maken.

Factuur maken vanuit consult

De mogelijkheden van MijnDiAd

Online cliëntendossier

In één actueel online cliëntendossier heeft u alle gegevens altijd en óveral beschikbaar. En dat veilig in de cloud. Maak tijdens of na het consult eenvoudig rapportages, intake- en behandelverslagen op basis van uw eigen sjablonen. Gebruik intake vragenlijsten en nodig cliënten uit om deze al voor het eerste consult digitaal in te vullen.

Online afsprakensysteem voor natuurgeneeskundigen

Vanuit de online praktijkagenda kunt u gemakkelijk consulten inplannen, uw cliënt ontvangt automatisch een bevestiging. Ook is het mogelijk om cliënten zelf hun afspraken te laten inplannen. Daarnaast ontvangen zij automatisch een afspraakherinnering via e-mail of SMS.

Natuurgeneeskundige facturatie

Verstuur facturen met één druk op de knop. De factuur krijgt automatisch een factuurnummer en bevat altijd de actuele cliëntengegevens. Laat uw cliënten direct pinnen of via iDEAL betalen. Daarnaast kunt u banktransacties importeren in MijnDiAd waardoor direct te zien is welke facturen nog openstaan.

Natuurgeneeskundige boekhouding

Bespaar kosten op uw boekhouder en krijg meer inzicht in uw uitgaven. Met de software kunt u namelijk zelf eenvoudig uw praktijkuitgaven bijhouden. Maak een foto of scan van de bon en sla deze in MijnDiAd op, zo heeft u altijd een backup.

Gratis de patiëntenadministratie software proberen?

Probeer nu gratis en vrijblijvend de patiëntenadministratie software van MijnDiAd.
Je zit nergens aan vast. Na 14 dagen proberen kun je bepalen of het iets voor je is. Er wordt nooit automatisch een abonnement gestart.

Team

We hebben een klein team, maar dat remt ons niet in onze grote ambities. Met brede en uitgebreide interne kennis en effectieve samenwerkingen met externe partijen zijn we dynamisch en zoeken we continu naar verbeteringen en updates van onze software. Zo perfectioneren wij onze gebruiksvriendelijke praktijksoftware. Naast een compleet softwarepakket bieden wij maximale ondersteuning voor onze klanten. Zowel voorafgaand tijdens het inrichting, als tijdens het gebruik van onze software.

Het ontstaan

MijnDiAd is gestart in 2015 en is letterlijk een afkorting voor Mijn Digitale Administratie. Ontstaan in 2015 vanuit een studieopdracht, maar geen dag stilgezeten en zo doorontwikkeld tot een compleet softwarepakket voor vele praktijken. Met ons uitgangspunt voor gebruiksvriendelijke, maar doelgerichte software ondersteunen we reeds talloze praktijken die zo genieten van meer tijd voor hun patiënten.

Super fijne software! Al mijn consulten per cliënt altijd bij de hand. Een extra beveiliging bij het inloggen zodat alleen ik erbij kan! Precies zoals het hoort. Heel fijn systeem om ook alle inkomsten goed bij te houden. Ik ben er super blij mee!

Bron: Facebook

Charlotte de Leeuw

Praktijk Charlotte

Fijne overzichtelijke software. Ik word er dagelijks blij van om erin te werken. Mooie overzichten en niets teveel. Wat MijnDiad voor mij echt top maakt is de menselijke factor. De ondersteuning bij inrichten en waar je daarna allemaal tegenaan kan lopen is heel persoonlijk, professioneel, snel en effectief. Ik ben heel blij met mijn keuze.

Bron: Facebook

Angelique van den Donk

Inside Coaching

"Ik ben heel tevreden met het programma. Nu ik goed gewend ben ermee te werken, merk ik dagelijks de voordelen ten opzichte van de software welke ik voorheen gebruikte. Ook het feit dat ik merk dat jullie constant werken aan verbeteringen en aanvullingen, geeft mij een goed gevoel. Ga zo door!"

Ulbe Keegstra

Massagepraktijk Dokkum

Waarom software voor natuurgeneeskundigen van essentieel belang is?

Een overstap naar software voor natuurgeneeskundigen, zoals aangeboden door MijnDiAd, biedt flinke voordelen, waardoor jij je kunt richten op de kern van natuurgeneeskundige zorg. Door minder tijd te besteden aan administratieve taken, blijft er extra tijd over om aandacht te besteden aan de patiënt. Hierdoor werk je efficiënter, nauwkeuriger en maak je patiëntgegevens toegankelijker en overzichtelijker. Het raadplegen van een patiëntendossier is eenvoudig en je hebt direct toegang tot de meest recente informatie.

 

Voordelen van software voor natuurgeneeskundigen

Met de keuze voor software voor natuurgeneeskundigen behoren enkele administratieve ongemakken tot het verleden, zoals:

 • Verlies van papieren documenten
 • Moeizaam zoekproces naar dossiers
 • Fouten in handgeschreven documenten

Digitalisering van patiëntendossiers en het efficiënt gebruiken van de software van MijnDiAd verminderen niet alleen administratieve lasten, maar dragen ook bij aan een veiligere en beter georganiseerde werkplek.

 

Begin direct met software voor natuurgeneeskundigen

Voor natuurgeneeskundigen, coaches, homeopaten en diverse andere therapeuten is de keuze voor de praktijkadministratie software van MijnDiAd een overweging waard. Het is een tijds- en kostenefficiënte investering in geavanceerde software die voldoet aan specifieke wensen en eisen van de markt. Onze klantenservice zorgt ervoor dat de software geen geheimen voor je heeft en dat alles optimaal wordt geconfigureerd. Dit alles met als doel om jouw administratieve last te verlichten en je focus zo volledig mogelijk op natuurgeneeskundige zorg te krijgen.

Helaas, de link om uw omgeving aan te maken is verlopen of niet geldig. Wanneer u uw omgeving al heeft geactiveerd ga dan naar [uwpraktijknaam].mijndiad.nl.

Opnieuw probeer-omgeving aanvragen

Probeer 14 dagen geheel vrijblijvend!

 • Stap 1:
  Gegevens invullen
 • Stap 2:
  Omgeving aanmaken
Wat is uw voor- en achternaam? Gelieve een geldige voor- en achternaam in te voeren.
Wat is uw e-mailadres? Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.
Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring.

Nog één stap verwijderd van 14 dagen geheel vrijblijvend proberen!

Wat is uw bedrijfsnaam? * Gelieve een bedrijfsnaam in te voeren.
Welk web-adres wilt u voor MijnDiAd gebruiken? *
https://
.
Dit web-adres gebruikt u om in te loggen op uw eigen MijnDiAd omgeving.
Vul hier het gewenste wachtwoord in * Minimaal 7 tekens met hierin minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer
Vul het wachtwoord nogmaals in *
Wat is uw telefoonnummer?