Acupunctuur software

Uren per week minder administratiewerk, meer aandacht voor je vak!

 

MijnDiAd is speciaal ontwikkeld voor praktijken. MijnDiAd ondersteunt je als acupuncturist bij alle kerntaken goed en snel.

Van dossiers bijhouden, afspraken inplannen, de facturatie tot betalingen bijhouden. 

Bekijk mogelijkhedenProbeer 14 dagen gratis

Gebruiksvriendelijke acupunctuur praktijksoftware

Is jouw praktijkadministratie ook zo’n energievreter? MijnDiAd praktijksoftware is dé oplossing voor acupuncturisten. Deze software is speciaal ontwikkeld om de praktijkadministratie voor acupunctuurpraktijken zo eenvoudig mogelijk te maken.

Onze acupunctuur software bevat alles wat je nodig hebt: afspraken inplannen, cliëntendossiers bijhouden, facturatiemogelijkheden en beheer van praktijkuitgaven. De software is erg gebruiksvriendelijk en wordt in een veilige online omgeving gebruikt.

De mogelijkheden van onze software voor jou als acupunctuurpraktijk

Cliëntdossiers

Alle gegevens in één actueel veilig online bestand, zodat je er altijd en overal bij kan. Maak tijdens of na het consult eenvoudig rapportages, behandel- en intakeverslagen vanuit je eigen sjablonen. Gebruik intake vragenlijsten en nodig cliënten uit om deze al voor het eerste consult digitaal in te vullen.

Online afsprakensysteem voor acupuncturisten

In je online praktijkagenda kun je eenvoudig consulten inplannen. Cliënten ontvangen automatisch een bevestiging na het maken van een afspraak. Daarnaast ontvangen zij automatisch een afspraakherinnering per SMS of e-mail.

h

Acupunctuur facturatie

Verstuur facturen met één klik. De factuur krijgt automatisch een factuurnummer toegewezen en bevat altijd de actuele cliëntengegevens. Cliënten kunnen vervolgens via iDEAL of per pin betalen. Daarnaast is het mogelijk om banktransacties te importeren in MijnDiAd waardoor direct te zien is welke facturen nog openstaan.

Uitgaven van jouw acupunctuurpraktijk

Krijg meer inzicht in je de uitgaven van jouw acupunctuurpraktijk. Scan of maak een foto van de bonnen en sla deze op je eigen MijnDiAd omgeving. Zo heb je altijd een back-up. Door het bijhouden van je praktijkuitgaven, bespaar je kosten op je boekhouder.

MijnDiAd software proberen? 

Al vele acupunctuurpraktijken maken gebruik van MijnDiAd voor facturatie, het afsprakensysteem en andere functionaliteiten. Ook jij kunt MijnDiAd nu gratis en vrijblijvend proberen. Wil je na 14 dagen niet verder, dan is dat geen enkel probleem. Je sluit je proefaccount en zit nergens meer aan vast.

✓ 100% gratis  ✓ Je zit nergens aan vast

Probeer 14 dagen geheel vrijblijvend!

Wat is uw voor- en achternaam? Gelieve een geldige voor- en achternaam in te voeren.
Wat is uw e-mailadres? Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.
Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring.