Massagepraktijk software

Ervaar de complete praktijksoftware van MijnDiAd 

 

 • Veelzijdige software speciaal voor praktijken
 • Softwarepakket met patiëntendossier, praktijkagenda, facturatie en meer
 • De meest gebruiksvriendelijke praktijksoftware, met uitgebreide klantenservice
 • Gratis trial met volledige toegang tot alle functies

Gebruiksvriendelijke massagepraktijk software

MijnDiAd is dé oplossing voor massagepraktijken. De massagepraktijk software is speciaal ontwikkeld om de administratie voor praktijken zo eenvoudig mogelijk te maken. Met MijnDiAd houd je overzicht over jouw patiënten, agenda en facturatie. Zo besteedt je minder tijd aan de administratie en heb je meer tijd voor de core business van jouw massagepraktijk. Alle functionaliteiten die je nodig hebt zijn aanwezig in de massagepraktijk software. Lees hieronder meer over de mogelijkheden van ons softwarepakket.

Afspraken plannen/verzetten en afzeggen

Online plannen

Houd controle over je praktijkagenda maar laat cliënten wel zelf afspraken inplannen. Dit kan met de afspraakplanner van MijnDiAd. Cliënten kunnen alleen afspraken inplannen in het door jou gemaakte rooster. Accepteer afspraakverzoeken zelf, of laat ze automatisch accepteren, de keuze is aan jou.

Afspraak planner voor klanten

No-shows zijn verleden tijd

Afspraak herinneringen

De cliënt is al 10 minuten te laat deze ochtend… de cliënt is de afspraak helemaal vergeten. In MijnDiAd kan je heel simpel een afspraakherinnering per mail of SMS laten versturen zodat cliënten de afspraak niet meer vergeten. Zo hebben jullie er beide baat bij. Mocht de cliënt niet kunnen, dan kan je ook instellen dat cliënten de afspraken zelf mogen verzetten in de praktijkagenda.

Keuze scherm bij voucher toevoegen

Geef een behandeling cadeau, werk met een strippenkaart

Tegoedbonnen en strippenkaarten

Verkoop tegoedbonnen bijvoorbeeld als een klant deze cadeau wil doen. Of verkoop een strippenkaart als een cliënt meerdere consulten in één keer wilt kopen.

 • Ontvang een vouchercode en zet deze op een zelfgemaakte cadeaubon
 • Stel zelf de naam in en verkoop bijvoorbeeld een pakket met een strippenkaart
 • Het gebruik van de tegoedbonnen en strippenkaarten wordt automatisch in MijnDiAd bijgehouden

De mogelijkheden voor jouw massagepraktijk

 

De massagepraktijk software is erg gebruiksvriendelijk en wordt in een veilige online omgeving gebruikt. Ontdek alles wat de massapraktijk software te bieden heeft, of probeer het gratis uit met de volledige functionaliteiten.

Online afsprakensysteem voor massagepraktijken

Afspraken plannen met jouw cliënten is nog nooit zo eenvoudig geweest! Jouw cliënten kunnen zelf hun afspraak inplannen via het online afsprakensysteem. Ze ontvangen een bevestiging na het maken van een afspraak.

Daarnaast zal de cliënt automatisch een afspraakherinnering ontvangen via e-mail of SMS. Zo voorkom je no-shows.

Massagepraktijk facturatie

Facturen verstuur je met één druk op de knop. De factuur krijgt automatisch een factuurnummer en bevat altijd de actuele cliëntgegevens. Cliënten kunnen direct pinnen of via iDEAL betalen. Daarnaast kun je de banktransacties importeren of MijnDiAd koppelen aan je boekhoudprogramma.
Zo heb je altijd actueel inzicht in jouw financien.

m

Online cliëntendossier

Leg als masseur eenvoudig een dossier aan door aantekeningen te maken bij de afspraken. Zo kun je eenvoudig zien wanneer iemand geweest is en wat je afgesproken hebt.
Maak gebruik van digitale intakeformulieren die cliënten al vóór het eerste consult in kunnen vullen.

Team

We hebben een klein team, maar dat remt ons niet in onze grote ambities. Met brede en uitgebreide interne kennis en effectieve samenwerkingen met externe partijen zijn we dynamisch en zoeken we continu naar verbeteringen en updates van onze software. Zo perfectioneren wij onze gebruiksvriendelijke praktijksoftware. Naast een compleet softwarepakket bieden wij maximale ondersteuning voor onze klanten. Zowel voorafgaand tijdens het inrichting, als tijdens het gebruik van onze software.

Het ontstaan

MijnDiAd is gestart in 2015 en is letterlijk een afkorting voor Mijn Digitale Administratie. Ontstaan in 2015 vanuit een studieopdracht, maar geen dag stilgezeten en zo doorontwikkeld tot een compleet softwarepakket voor vele praktijken. Met ons uitgangspunt voor gebruiksvriendelijke, maar doelgerichte software ondersteunen we reeds talloze praktijken die zo genieten van meer tijd voor hun patiënten.

Gratis de patiëntenadministratie software proberen?

Probeer nu gratis en vrijblijvend de patiëntenadministratie software van MijnDiAd.
Je zit nergens aan vast. Na 14 dagen proberen kun je bepalen of het iets voor je is. Er wordt nooit automatisch een abonnement gestart.

Super fijne software! Al mijn consulten per cliënt altijd bij de hand. Een extra beveiliging bij het inloggen zodat alleen ik erbij kan! Precies zoals het hoort. Heel fijn systeem om ook alle inkomsten goed bij te houden. Ik ben er super blij mee!

Bron: Facebook

Charlotte de Leeuw

Praktijk Charlotte

Fijne overzichtelijke software. Ik word er dagelijks blij van om erin te werken. Mooie overzichten en niets teveel. Wat MijnDiad voor mij echt top maakt is de menselijke factor. De ondersteuning bij inrichten en waar je daarna allemaal tegenaan kan lopen is heel persoonlijk, professioneel, snel en effectief. Ik ben heel blij met mijn keuze.

Bron: Facebook

Angelique van den Donk

Inside Coaching

"Ik ben heel tevreden met het programma. Nu ik goed gewend ben ermee te werken, merk ik dagelijks de voordelen ten opzichte van de software welke ik voorheen gebruikte. Ook het feit dat ik merk dat jullie constant werken aan verbeteringen en aanvullingen, geeft mij een goed gevoel. Ga zo door!"

Ulbe Keegstra

Massagepraktijk Dokkum

Waarom is massagepraktijk software belangrijk?

De overstap naar massagepraktijk software, zoals aangeboden door MijnDiAd, biedt aanzienlijke voordelen, waardoor je je kunt concentreren op de kern van jouw massagepraktijk. Door minder tijd te besteden aan administratieve taken, blijft er extra tijd over om aandacht te schenken aan jouw klanten. Hierdoor werk je efficiënter, nauwkeuriger en maak je klantgegevens toegankelijker en overzichtelijker.

 

Voordelen van massagepraktijk software

Met de keuze voor massagepraktijk software behoren enkele administratieve ongemakken tot het verleden, zoals:

 • Verlies van papieren documenten
 • Moeizaam zoekproces naar dossiers
 • Fouten in handgeschreven documenten

Digitalisering van klantendossiers en het efficiënt gebruiken van de software van MijnDiAd verminderen niet alleen administratieve lasten, maar dragen ook bij aan een digitaal veiligere en beter georganiseerde online werkplek.

 

Start vandaag nog met massagepraktijk software

Voor masseurs, podologen, acupuncturisten en diverse andere therapeuten is de keuze voor de praktijkadministratie software van MijnDiAd een overweging waard. Het is een tijds- en kostenefficiënte investering in geavanceerde software die voldoet aan specifieke wensen en eisen van de markt. Onze klantenservice zorgt ervoor dat de software geen geheimen voor je heeft en dat alles optimaal wordt geconfigureerd. Dit alles met als doel om jouw administratieve last te verlichten en je focus zo volledig mogelijk op jouw massagepraktijk te krijgen.

Helaas, de link om uw omgeving aan te maken is verlopen of niet geldig. Wanneer u uw omgeving al heeft geactiveerd ga dan naar [uwpraktijknaam].mijndiad.nl.

Opnieuw probeer-omgeving aanvragen

Probeer 14 dagen geheel vrijblijvend!

 • Stap 1:
  Gegevens invullen
 • Stap 2:
  Omgeving aanmaken
Wat is uw voor- en achternaam? Gelieve een geldige voor- en achternaam in te voeren.
Wat is uw e-mailadres? Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.
Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring.

Nog één stap verwijderd van 14 dagen geheel vrijblijvend proberen!

Wat is uw bedrijfsnaam? * Gelieve een bedrijfsnaam in te voeren.
Welk web-adres wilt u voor MijnDiAd gebruiken? *
https://
.
Dit web-adres gebruikt u om in te loggen op uw eigen MijnDiAd omgeving.
Vul hier het gewenste wachtwoord in * Minimaal 7 tekens met hierin minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer
Vul het wachtwoord nogmaals in *
Wat is uw telefoonnummer?