Elektronisch patiëntendossier software

Ervaar de complete praktijksoftware van MijnDiAd 

 

  • Veelzijdige software speciaal voor praktijken
  • Softwarepakket met patiëntendossier, praktijkagenda, facturatie en meer
  • De meest gebruiksvriendelijke praktijksoftware, met uitgebreide klantenservice
  • Gratis trial met volledige toegang tot alle functies

Functies voor patiëntendossier

Verzamel de informatie over je patiënten op één plaats. Zorg voor een actueel patiëntenbestand die je altijd bij de hand hebt. Ontdek hieronder meerdere functionaliteiten van de MijnDiAd software voor je patiëntendossier.

Verslaglegging

Rapportages

Doe na elk overleg of consult eenvoudig digitaal verslag. Gebruik de verschillende beschikbare sjablonen of customize je eigen sjabloon voor een gestructureerde en professioneel uitziende rapportage. De rapportage wordt automatisch gekoppeld aan het juiste patiëntendossier.

Voeg simpel een sjabloon toe aan een rapportage.

Akkoord gaan met handtekening

Behandelplannen & verslagen

Documenten maken

Maak naast rapportages ook eenvoudig documentatie aan voor bijvoorbeeld een behandelverslag voor je patiënt of zijn of haar zorgverlener. De Documenten functie maakt dit gemakkelijk, inclusief alle benodigde gegevens. Daarnaast kun je rapportages of notities van de betreffende patiënt direct toevoegen. Alle betreffende informatie voor handen bespaart meer tijd dan je zou denken.

Veilig berichten uitwisselen met cliënten

Beveiligde berichten

Er hoort zorgvuldig omgegaan te worden met privé informatie, daarom wel zo fijn om gegarandeerd te zijn van een beveiligde omgeving waarin je digitaal met je patiënt communiceert. Met de beveiligde berichten van MijnDiAd voorkom je dat berichten, die alleen voor je patiënt zijn bedoeld, in de verkeerde handen vallen.

Verstuur met pincode

Stuur een bericht met een pincode die via e-mail of SMS wordt verstuurd naar de patiënt. Wel zo veilig. Stuur je een minder belangrijk bericht, dan kan je er ook voor kiezen deze zonder pincode te sturen.

i

Bulk berichten

Meerdere patiënten in één keer een bericht sturen? Of een groepsbericht maken waarbij iedereen op elkaar kan reageren? Beide is mogelijk met MijnDiAd!

w

Beveiligd reageren

Wanneer je een patiënt een bericht stuurt kan de patiënt heel eenvoudig in de beveiligde omgeving een reactie sturen. Zo kan je gemakkelijk én beveiligd communiceren.

 

Archiveer berichten

Houd overzicht door berichten te archiveren. Per ongeluk naar de verkeerde persoon een bericht verstuurd? Trek het bericht terug voordat de patiënt het heeft kunnen lezen.

Probeer nu ook MijnDiAd software voor jouw praktijk! 

Probeer MijnDiAd voor 14 dagen gratis. Volledig vrijblijvend kun je alle functionaliteiten ervaren en testen. Bevalt ons elektronisch patiëntendossier en de praktijkadministratie software niet? Geen probleem, je zit nergens aan vast en er wordt nooit een abonnement gestart zonder jouw goedkeuring.

✓ 100% gratis  ✓ Je zit nergens aan vast

Het MijnDiAd team

Team

We hebben een klein team, maar dat remt ons niet in onze grote ambities. Met brede en uitgebreide interne kennis en effectieve samenwerkingen met externe partijen zijn we dynamisch en zoeken we continu naar verbeteringen en updates van onze software. Zo perfectioneren wij onze gebruiksvriendelijke praktijksoftware. Naast een compleet softwarepakket bieden wij maximale ondersteuning voor onze klanten. Zowel voorafgaand tijdens het inrichting, als tijdens het gebruik van onze software.

Het ontstaan

MijnDiAd is gestart in 2015 en is letterlijk een afkorting voor Mijn Digitale Administratie. Ontstaan in 2015 vanuit een studieopdracht, maar geen dag stilgezeten en zo doorontwikkeld tot een compleet softwarepakket voor vele praktijken. Met ons uitgangspunt voor gebruiksvriendelijke, maar doelgerichte software ondersteunen we reeds talloze praktijken die zo genieten van meer tijd voor hun patiënten.

Wat zeggen onze klanten

Super fijne software! Al mijn consulten per cliënt altijd bij de hand. Een extra beveiliging bij het inloggen zodat alleen ik erbij kan! Precies zoals het hoort. Heel fijn systeem om ook alle inkomsten goed bij te houden. Ik ben er super blij mee!

Bron: Facebook

Charlotte de Leeuw

Praktijk Charlotte

Fijne overzichtelijke software. Ik word er dagelijks blij van om erin te werken. Mooie overzichten en niets teveel. Wat MijnDiad voor mij echt top maakt is de menselijke factor. De ondersteuning bij inrichten en waar je daarna allemaal tegenaan kan lopen is heel persoonlijk, professioneel, snel en effectief. Ik ben heel blij met mijn keuze.

Bron: Facebook

Angelique van den Donk

Inside Coaching

"Ik ben heel tevreden met het programma. Nu ik goed gewend ben ermee te werken, merk ik dagelijks de voordelen ten opzichte van de software welke ik voorheen gebruikte. Ook het feit dat ik merk dat jullie constant werken aan verbeteringen en aanvullingen, geeft mij een goed gevoel. Ga zo door!"

Ulbe Keegstra

Massagepraktijk Dokkum

Probeer 14 dagen geheel vrijblijvend!

Wat is uw voor- en achternaam? Gelieve een geldige voor- en achternaam in te voeren.
Wat is uw e-mailadres? Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.
Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring.
Helaas, de link om uw omgeving aan te maken is verlopen of niet geldig. Wanneer u uw omgeving al heeft geactiveerd ga dan naar [uwpraktijknaam].mijndiad.nl.

Probeer 14 dagen geheel vrijblijvend!

  • Stap 1:
    Gegevens invullen
  • Stap 2:
    Omgeving aanmaken
Wat is uw voor- en achternaam? Gelieve een geldige voor- en achternaam in te voeren.
Wat is uw e-mailadres? Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.
Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring.

Nog één stap verwijderd van 14 dagen geheel vrijblijvend proberen!

Wat is uw bedrijfsnaam? * Gelieve een bedrijfsnaam in te voeren.
Welk web-adres wilt u voor MijnDiAd gebruiken? *
https://
.
Dit web-adres gebruikt u om in te loggen op uw eigen MijnDiAd omgeving.
Vul hier het gewenste wachtwoord in * Minimaal 7 tekens met hierin minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer
Vul het wachtwoord nogmaals in *
Wat is uw telefoonnummer?