Patiëntenadministratie software

Meer tijd voor je patiënten?

MijnDiAd is patiëntenadministratie software speciaal ontwikkeld voor therapeuten met kleine tot middelgrote praktijken. Met MijnDiAd houd je overzicht over jouw patiënten, agenda en facturatie. Zo besteedt je minder tijd aan de administratie en heb je meer tijd voor patiëntzorg. Alle functionaliteiten die je nodig hebt zijn aanwezig. Lees hieronder meer over de mogelijkheden van ons softwarepakket.

De mogelijkheden van onze patiëntenadministratie software

Digitaal patiëntendossier

Met een digitaal patiëntendossier sla je patiëntgegevens veilig op in de cloud, waardoor je vanaf elke plek ter wereld het patiëntdossier kunt raadplegen. Het is actueel en je raakt nooit meer een dossier kwijt. Maak volledige behandelverslagen en voeg gemakkelijk foto’s en bestanden toe aan het dossier.

Digitale agenda voor praktijken

Met de digitale agenda plan je eenvoudig consulten in. Ook kunnen patiënten zelf hun afspraken inplannen. Daarnaast ontvangen patiënten automatisch een afspraakherinnering voor hun consult.

h

Facturatie

Verstuur na een consult de factuur met één druk op de knop of kies voor periodiek factureren. Facturen krijgen automatisch een nummer en bevatten altijd de actuele patiëntgegevens. Ook herinneringen voor openstaande facturen worden met één druk op de knop verzonden.
h

Uitgavenoverzicht

Houd overzicht over de uitgaven door de facturen en bonnetjes eenvoudig op te slaan met MijnDiAd. Zo heb je ook altijd direct een backup. Je kunt jouw accountant of boekhouder toegang geven tot het financiën binnen MijnDiAd.

Gratis de patiëntenadministratie software proberen?

Probeer nu gratis en vrijblijvend de patiëntenadministratie software van MijnDiAd.
Je zit nergens aan vast. Na 14 dagen proberen kun je bepalen of het iets voor je is. Er wordt nooit automatisch een abonnement gestart.

Probeer 14 dagen geheel vrijblijvend!

Wat is uw voor- en achternaam? Gelieve een geldige voor- en achternaam in te voeren.
Wat is uw e-mailadres? Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.
Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring.