Patiëntenadministratie software

Ervaar de complete praktijksoftware van MijnDiAd 

 

  • Veelzijdige software speciaal voor praktijken
  • Softwarepakket met patiëntendossier, praktijkagenda, facturatie en meer
  • De meest gebruiksvriendelijke praktijksoftware, met uitgebreide klantenservice
  • Gratis trial met volledige toegang tot alle functies

Mogelijkheden voor patiëntenadministratie software

MijnDiAd is patiëntenadministratie software speciaal ontwikkeld voor therapeuten met kleine tot middelgrote praktijken. Met MijnDiAd houd je overzicht over jouw patiënten, agenda en facturatie. Zo besteedt je minder tijd aan de administratie en heb je meer tijd voor patiëntzorg. Alle functionaliteiten die je nodig hebt zijn aanwezig. Lees hieronder meer over de mogelijkheden van ons softwarepakket.

Afspraken plannen/verzetten en afzeggen

Online plannen

Houd controle over je praktijkagenda maar laat cliënten wel zelf afspraken inplannen. Dit kan met de afspraakplanner van MijnDiAd. Cliënten kunnen alleen afspraken inplannen in het door jou gemaakte rooster. Accepteer afspraakverzoeken zelf, of laat ze automatisch accepteren, de keuze is aan jou.

Afspraak planner voor klanten

Meerkeuze, datum, tekenen, scores

Vragenlijsten

Ontwerp je eigen (intake)vragenlijst en laat deze digitaal invullen door je cliënten. Door de cliënt uit te nodigen kan de cliënt de antwoorden rechtstreeks invoeren in de beveiligde omgeving van MijnDiAd. Hierdoor hoeft de cliënt de gegevens niet meer via een (onbeveiligde) e-mail te sturen die je als therapeut weer moet kopieëren en plakken naar het cliëntendossier. Met de vragenlijsten in MijnDiAd staat het direct in het dossier van de cliënt!

t

Cliënt die zelf een vragenlijst kan invullen

Antwoorden kunnen overzichtelijk bekeken worden

Heel eenvoudig

Facturen maken

Het consult is de basis voor de facturatie. Hierdoor kan je met één druk op de knop de factuur maken.
Een losse factuur maken gaat ook razendsnel, bijvoorbeeld als je een lesdag wilt factureren of een factuur voor een bedrijf of werkgever wilt maken.

Factuur maken vanuit consult

Kosten toevoegen in MijnDiAd

Bonnetjes, facturen, alles op één plek

Uitgaven bijhouden

In MijnDiAd kun je ook je praktijkkosten bijhouden. Hiermee kan je dus bijvoorbeeld je huur, praktijksoftware kosten en andere producten die je besteld om je behandeling te kunnen uitvoeren, in MijnDiAd zetten. Zo houd je overzicht in zowel de inkomsten als de uitgaven in MijnDiAd.

Patiëntenadministratie software: onze veelzijdige mogelijkheden

Digitaal patiëntendossier

Met een digitaal patiëntendossier sla je patiëntgegevens veilig op in de cloud, waardoor je vanaf elke plek ter wereld het patiëntdossier kunt raadplegen. Het is actueel en je raakt nooit meer een dossier kwijt. Maak volledige behandelverslagen en voeg gemakkelijk foto’s en bestanden toe aan het dossier.

Digitale agenda voor praktijken

Met de digitale agenda plan je eenvoudig consulten in. Ook kunnen patiënten zelf hun afspraken inplannen. Daarnaast ontvangen patiënten automatisch een afspraakherinnering voor hun consult.

Facturatie

Verstuur na een consult de factuur met één druk op de knop of kies voor periodiek factureren. Facturen krijgen automatisch een nummer en bevatten altijd de actuele patiëntgegevens. Ook herinneringen voor openstaande facturen worden met één druk op de knop verzonden.

Uitgavenoverzicht

Houd overzicht over de uitgaven door de facturen en bonnetjes eenvoudig op te slaan met MijnDiAd. Zo heb je ook altijd direct een backup. Je kunt jouw accountant of boekhouder toegang geven tot het financiën binnen MijnDiAd.

Gratis de patiëntenadministratie software proberen?

Probeer nu gratis en vrijblijvend de patiëntenadministratie software van MijnDiAd.
Je zit nergens aan vast. Na 14 dagen proberen kun je bepalen of het iets voor je is. Er wordt nooit automatisch een abonnement gestart.

Team

We hebben een klein team, maar dat remt ons niet in onze grote ambities. Met brede en uitgebreide interne kennis en effectieve samenwerkingen met externe partijen zijn we dynamisch en zoeken we continu naar verbeteringen en updates van onze software. Zo perfectioneren wij onze gebruiksvriendelijke praktijksoftware. Naast een compleet softwarepakket bieden wij maximale ondersteuning voor onze klanten. Zowel voorafgaand tijdens het inrichting, als tijdens het gebruik van onze software.

Het ontstaan

MijnDiAd is gestart in 2015 en is letterlijk een afkorting voor Mijn Digitale Administratie. Ontstaan in 2015 vanuit een studieopdracht, maar geen dag stilgezeten en zo doorontwikkeld tot een compleet softwarepakket voor vele praktijken. Met ons uitgangspunt voor gebruiksvriendelijke, maar doelgerichte software ondersteunen we reeds talloze praktijken die zo genieten van meer tijd voor hun patiënten.

Super fijne software! Al mijn consulten per cliënt altijd bij de hand. Een extra beveiliging bij het inloggen zodat alleen ik erbij kan! Precies zoals het hoort. Heel fijn systeem om ook alle inkomsten goed bij te houden. Ik ben er super blij mee!

Bron: Facebook

Charlotte de Leeuw

Praktijk Charlotte

Fijne overzichtelijke software. Ik word er dagelijks blij van om erin te werken. Mooie overzichten en niets teveel. Wat MijnDiad voor mij echt top maakt is de menselijke factor. De ondersteuning bij inrichten en waar je daarna allemaal tegenaan kan lopen is heel persoonlijk, professioneel, snel en effectief. Ik ben heel blij met mijn keuze.

Bron: Facebook

Angelique van den Donk

Inside Coaching

"Ik ben heel tevreden met het programma. Nu ik goed gewend ben ermee te werken, merk ik dagelijks de voordelen ten opzichte van de software welke ik voorheen gebruikte. Ook het feit dat ik merk dat jullie constant werken aan verbeteringen en aanvullingen, geeft mij een goed gevoel. Ga zo door!"

Ulbe Keegstra

Massagepraktijk Dokkum

Helaas, de link om uw omgeving aan te maken is verlopen of niet geldig. Wanneer u uw omgeving al heeft geactiveerd ga dan naar [uwpraktijknaam].mijndiad.nl.

Opnieuw probeer-omgeving aanvragen

Probeer 14 dagen geheel vrijblijvend!

  • Stap 1:
    Gegevens invullen
  • Stap 2:
    Omgeving aanmaken
Wat is uw voor- en achternaam? Gelieve een geldige voor- en achternaam in te voeren.
Wat is uw e-mailadres? Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.
Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring.

Nog één stap verwijderd van 14 dagen geheel vrijblijvend proberen!

Wat is uw bedrijfsnaam? * Gelieve een bedrijfsnaam in te voeren.
Welk web-adres wilt u voor MijnDiAd gebruiken? *
https://
.
Dit web-adres gebruikt u om in te loggen op uw eigen MijnDiAd omgeving.
Vul hier het gewenste wachtwoord in * Minimaal 7 tekens met hierin minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer
Vul het wachtwoord nogmaals in *
Wat is uw telefoonnummer?