Partners

Koppel MijnDiAd aan The Bookie – De Boekhouders voor de zelfstandigen.
Alles waar jij een hekel aan hebt of hoofdpijn van krijgt regelt The Bookie voor jou. Voor een vast bedrag per jaar krijg je een persoonlijk boekhoudteam én een online programma.

Klik hier voor meer info over The Bookie

MijnDiAd wordt ontwikkeld in samenwerking met HVNA-opleidingen. HVNA-opleidingen verzorgt al 35 jaar een 5- jarige deeltijdopleiding op hbo-niveau tot natuurgeneeskundige of klassiek homeopaat. HVNA-opleidingen geeft ons input op de ontwikkelingen zodat MijnDiAd zo goed mogelijk aansluit op de werkwijze van natuurgeneeskundigen en homeopaten.

Klik hier voor meer info

De afkorting NIBIG staat voor Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.

Integrale zorg is de samenwerking tussen complementaire en reguliere zorg. Iets wat het NIBIG stimuleert omdat meerdere behandelmethodes leiden naar optimaal herstel van de zorgvrager. Van ziekte-zorg naar gezondheids-zorg is een beweging die het NIBIG van harte onderschrijft.

Klik hier voor meer info

Terreel is dé Academie voor Holistische Geneeswijzen. Naast de opleiding Energetische Therapie wordt er ook een opleiding Orthomoleculaire Therapie en Medische Basiskennis aangeboden. Terreel gebruikt MijnDiAd in het onderwijs over praktijkvoering.

Klik hier voor meer info

Wil je meer cliënten werven en jouw praktijk laten groeien? Maar vind je het lastig om zelf aan de slag te gaan met de marketing van je praktijk?
Wij hebben een samenwerking met Ingrid Beerse van Bureau Beerse. Op haar website zie je op welke manier ze jou kan ondersteunen.

Klik hier voor meer info

Onder de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) bestaat de verplichting een cliëntendossier bij te houden en de resultaten van jouw behandelingen/zorgverlening te registreren.
MijnDiAd is door Kiwa goedgekeurd als ECD.

Klik hier voor meer info

De Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze is een van de grootste beroepsverenigingen voor complementaire therapeuten. MijnDiAd heeft een samenwerking met de VBAG, waardoor leden korting krijgen op het abonnement.

Klik hier voor meer info over de VBAG

Samenwerkingen / korting voor therapeuten

Verschillende beroepsverenigingen brengen onze software onder de aandacht. In ruil hiervoor krijgen de leden korting op het abonnement. Klik hier voor alle beroepsverenigingen waar wij mee samenwerken.

Lever je diensten aan therapeuten en wil je MijnDiAd onder de aandacht brengen? Hiervoor hebben we ons affiliate programma. Klik hier voor meer info.

Ziet u aanleiding om samen te werken? We staan altijd open om kennis te maken om de mogelijkheden te verkennen. Neem contact op via onze Contact-pagina. We horen graag van u!

Probeer 14 dagen geheel vrijblijvend!

Wat is uw voor- en achternaam? Gelieve een geldige voor- en achternaam in te voeren.
Wat is uw e-mailadres? Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.
Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring.