Partners

Wij geloven dat samenwerking tot de mooiste resultaten leidt. Daarnaast geeft samenwerking ons nieuwe inzichten en blijven we continue leren. Wij werken samen met de volgende partners.

De Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze is een van de grootste beroepsverenigingen voor complementaire therapeuten. MijnDiAd heeft een samenwerking met de VBAG, waardoor leden korting krijgen op het abonnement.

Klik hier voor meer info over de VBAG

MijnDiAd wordt ontwikkeld in samenwerking met HVNA-opleidingen. HVNA-opleidingen verzorgt al 35 jaar een 5- jarige deeltijdopleiding op hbo-niveau tot natuurgeneeskundige of klassiek homeopaat. HVNA-opleidingen geeft ons input op de ontwikkelingen zodat MijnDiAd zo goed mogelijk aansluit op de werkwijze van natuurgeneeskundigen en homeopaten.

Klik hier voor meer info

De afkorting NIBIG staat voor Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.

Integrale zorg is de samenwerking tussen complementaire en reguliere zorg. Iets wat het NIBIG stimuleert omdat meerdere behandelmethodes leiden naar optimaal herstel van de zorgvrager. Van ziekte-zorg naar gezondheids-zorg is een beweging die het NIBIG van harte onderschrijft.

Klik hier voor meer info

Terreel is dé Academie voor Holistische Geneeswijzen. Naast de opleiding Energetische Therapie wordt er ook een opleiding Orthomoleculaire Therapie en Medische Basiskennis aangeboden. Terreel gebruikt MijnDiAd in het onderwijs over praktijkvoering.

Klik hier voor meer info

Onder de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) bestaat de verplichting een cliëntendossier bij te houden en de resultaten van jouw behandelingen/zorgverlening te registreren.
MijnDiAd is door Kiwa goedgekeurd als ECD.

Klik hier voor meer info

Tijdens het afstuderen is er gebruik gemaakt van de Flexroom van het TU/e Innovation Lab. Het TU/e Innovation lab biedt verschillende faciliteiten voor studenten die een eigen onderneming willen starten, tijdens of net na hun studieperiode.

Klik hier voor meer info

Beroepsverenigingen

Verschillende beroepsverenigingen brengen onze software onder de aandacht. In ruil hiervoor krijgen de leden korting op het abonnement. Klik hier voor alle beroepsverenigingen waar wij mee samenwerken.

Ziet u aanleiding om samen te werken? We staan altijd open om kennis te maken om de mogelijkheden te verkennen. Neem contact op via onze Contact-pagina. We horen graag van u!