Digitaal patiëntendossier software

Uren per week minder administratiewerk, meer aandacht voor je vak!

 

MijnDiAd is software voor praktijken waarmee een digitaal patiëntendossier bijgehouden wordt en de praktijkadministratie eenvoudiger wordt gemaakt. Naast patiëntendossiers, beheer je met MijnDiAd ook jouw praktijkagenda en facturatie. Zo besteed je minder tijd aan de administratie, waardoor er meer tijd is voor je patiënten.

Bekijk mogelijkhedenProbeer 14 dagen gratis

Gebruiksvriendelijke praktijksoftware

MijnDiAd is dé gebruiksvriendelijke oplossing voor een digitaal patiëntendossier. Deze praktijksoftware is speciaal ontwikkeld om de administratie voor praktijken zo eenvoudig mogelijk te maken. 

Waarom MijnDiAd?

De praktijksoftware bevat alles wat je nodig hebt. Van praktijkagenda, facturatie tot het beheer van praktijkuitgaven. Op die manier bespaar je tijd, zodat je meer tijd hebt voor je vak! 

✔︎ Automatisch afspraakherinneringen naar klanten
✔︎ Houd overzicht over de financiële situatie van jouw praktijk
✔︎ Maak aantekeningen en bouw zo makkelijk een patiëntendossier op

Praktijkagenda

Mogelijkheden digitaal patiëntendossier software

Onderstaand een overzicht van de functionaliteiten van onze software.

Digitaal patiëntendossier software

Met onze patiënten registratie software bewaar je alle medische patiëntgegevens in digitale vorm waardoor je altijd toegang hebt. Het is actueel, behandelverslagen staan veilig in de cloud en je raakt geen patiëntendossiers meer kwijt.

Digitale praktijkagenda

Met de digitale praktijkagenda kunnen patiënten zelf hun afspraak online bij jou inplannen op de door jou beschikbaar gestelde tijden. Daarnaast ontvangt de patiënt automatisch een afspraakherinnering voor het consult.

h

Eenvoudig factureren

Periodiek factureren of direct na een consult? Dat kan eenvoudig met één druk op de knop. Elke factuur krijgt automatisch een nummer en bevat de actuele patiëntgegevens. Is een factuur niet betaald? Herinneringen voor openstaande factureren kun je ook direct vanuit MijnDiAd versturen.

h

Praktijkuitgaven

Sla bonnen en facturen eenvoudig op met MijnDiAd. Zo houd je overzicht over de praktijkuitgaven en heb je altijd een backup.

Probeer nu ook MijnDiAd software voor jouw praktijk! 

Probeer MijnDiAd voor 14 dagen gratis. Als onze digitaal patiëntendossier en praktijkadministratie software
niet bevalt kun je na het proberen de proefaccount sluiten, je praktijk zit nergens aan vast en er wordt nooit automatisch een abonnement gestart.

✓ 100% gratis  ✓ Je zit nergens aan vast

Probeer 14 dagen geheel vrijblijvend!

Wat is uw voor- en achternaam? Gelieve een geldige voor- en achternaam in te voeren.
Wat is uw e-mailadres? Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.
Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring.