Digitale praktijkagenda

Ervaar de complete praktijksoftware van MijnDiAd 

 

 • Veelzijdige software speciaal voor praktijken
 • Softwarepakket met patiëntendossier, praktijkagenda, facturatie en meer
 • De meest gebruiksvriendelijke praktijksoftware, met uitgebreide klantenservice
 • Gratis proefperiode met volledige toegang tot alle functies

Digitale praktijkagenda voor therapeuten

Voorkom eindeloos heen- en weer bellen naar cliënten voor het inplannen of verzetten van afspraken, maar laat de agenda mogelijkheden van MijnDiAd het werk doen. Gun jezelf de focus op je vakgebied en straal tegelijkertijd professionaliteit uit naar cliënten door de soepele koppeling voor het online inplannen van cliëntafspraken. Naast de agendafuncties is de software van alle gemakken voorzien, gericht op gebruiksvriendelijkheid voor zowel cliënt als praktijkhouder.

Digitale praktijkagenda voor therapeuten

MijnDiAd is software voor therapeuten waarin een digitale praktijkagenda is opgenomen. Jouw cliënten krijgen automatisch afspraak herinneringen. Je bent je agenda nooit meer kwijt en legt direct de basis voor de facturatie. Met de digitale agenda kun je met meerdere therapeuten de agenda delen en een agenda voor verschillende locaties bijhouden.

Met de digitale praktijkagenda bieden wij de mogelijkheid om jouw cliënten zelf een afspraak te laten plannen binnen het rooster dat je hiervoor beschikbaar stelt. Een digitale praktijkagenda is misschien even wennen, maar daarom kun je het nu eerst 14 dagen gratis uitproberen.

No-shows zijn verleden tijd

Afspraak herinneringen

De cliënt is al 10 minuten te laat deze ochtend… de cliënt is de afspraak helemaal vergeten. In MijnDiAd kan je heel simpel een afspraakherinnering per mail of SMS laten versturen zodat cliënten de afspraak niet meer vergeten. Zo hebben jullie er beide baat bij. Mocht de cliënt niet kunnen, dan kan je ook instellen dat cliënten de afspraken zelf mogen verzetten in de praktijkagenda.

Privéagenda (geel) die in MijnDiAd is toegevoegd

Outlook/iCloud/Google agenda koppelen

Koppeling met je privé agenda

Houd het overzicht door je privé agenda te koppelen aan je MijnDiAd agenda. Zo zie je jouw privé afspraken in de praktijkagenda. Maar het kan ook andersom. Je kunt je MijnDiAd praktijkagenda toevoegen aan je privé agenda, zo zie je wanneer je bezet bent. Cliëntnamen woden niet getoond zodat je cliëntgegevens veilig zijn.

 • Met Google Agenda heeft MijnDiAd een realtime koppeling zodat wanneer je een afspraak maakt in MijnDiAd deze direct in jouw Google Agenda zichtbaar wordt
 • Ook op je smartphone de MijnDiAd afspraken zichtbaar met bijvoorbeeld de iCloud i.c.m. ICAL links
 • Privé afspraken uit een externe agenda kunnen desgewenst ook het online afspraken plannen blokkeren voor cliënten
 • Alle gegevens blijven veilig, we delen geen cliëntnamen met externe agenda’s

iCloud calendar / Outlook calendar / Google calendar

Greep uit een paar kleine functies

Locaties

Werk je met meerdere locaties of behandelruimtes? Voeg ze toe en laat cliënten kiezen waar ze een afspraak plannen. In je eigen agenda houd je overzicht waar een afspraak gepland staat en in de afspraakmails kan de locatie eenvoudig worden toegevoegd.

Z

Taken

Maak taken en todo’s aan en koppel deze aan cliëntdossiers. Heb je een deadline toegevoegd bij een taak? Dan zie je deze terug in je praktijkagenda. Zo hoef je er zelf niet meer aan te denken en kan jij je richten op de cliënt.

Opgesplitste weergaves

Voor de grotere praktijken kan je in de praktijkagenda werken met opgesplitste weergaves. Zet bijvoorbeeld de verschillende locaties in kolommen naast elkaar, of splits de weergave op per behandelaar.

Wat zijn de mogelijkheden voor onze praktijkagenda software?

Digitaal cliëntdossier

Met onze cliënten registratie software bewaart je alle cliëntgegevens in digitale vorm waardoor je altijd toegang hebt. Het is actueel, behandelverslagen staan veilig in de cloud en je raakt geen dossiers meer kwijt.

Digitale praktijkagenda

Met de digitale praktijkagenda kunnen cliënten zelf hun afspraak online bij jou inplannen op de door jou beschikbaar gestelde tijden. Daarnaast ontvangt de cliënt automatisch een afspraakherinnering voor het consult.

Eenvoudig factureren

Periodiek factureren of direct na een consult? Dat kan eenvoudig met één druk op de knop. Elke factuur krijgt automatisch een nummer en bevat de actuele cliëntgegevens. Is een factuur niet betaald? Herinneringen voor openstaande factureren kun je direct vanuit MijnDiAd versturen.

Praktijkuitgaven

Sla bonnen en facturen eenvoudig op met MijnDiAd. Zo houd je overzicht over de praktijkuitgaven en heb je altijd een backup.

Probeer nu gratis MijnDiAd

Probeer MijnDiAd voor 14 dagen. Als onze digitaal cliëntendossier en praktijkadministratie software
niet bevalt kun je na het proberen jouw proefaccount sluiten. Je zit nergens aan vast, er wordt nooit automatisch een abonnement gestart.

Helaas, de link om uw omgeving aan te maken is verlopen of niet geldig. Wanneer u uw omgeving al heeft geactiveerd ga dan naar [uwpraktijknaam].mijndiad.nl.

Opnieuw probeer-omgeving aanvragen

Probeer 14 dagen geheel vrijblijvend!

 • Stap 1:
  Gegevens invullen
 • Stap 2:
  Omgeving aanmaken
Wat is uw voor- en achternaam? Gelieve een geldige voor- en achternaam in te voeren.
Wat is uw e-mailadres? Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.
Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring.

Nog één stap verwijderd van 14 dagen geheel vrijblijvend proberen!

Wat is uw bedrijfsnaam? * Gelieve een bedrijfsnaam in te voeren.
Welk web-adres wilt u voor MijnDiAd gebruiken? *
https://
.
Dit web-adres gebruikt u om in te loggen op uw eigen MijnDiAd omgeving.
Vul hier het gewenste wachtwoord in * Minimaal 7 tekens met hierin minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer
Vul het wachtwoord nogmaals in *
Wat is uw telefoonnummer?