Digitale praktijkagenda

Digitale praktijkagenda voor therapeuten

MijnDiAd is software voor therapeuten waarin een digitale praktijkagenda is opgenomen. Jouw cliënten krijgen automatisch afspraak herinneringen. Je bent je agenda nooit meer kwijt en legt direct de basis voor de facturatie. Met de digitale agenda kun je met meerdere therapeuten de agenda delen en een agenda voor verschillende locaties bijhouden.

Met de digitale praktijkagenda bieden wij de mogelijkheid om jouw cliënten zelf een afspraak te laten plannen binnen het rooster dat je hiervoor beschikbaar stelt. Een digitale praktijkagenda is misschien even wennen, maar daarom kun je het nu eerst 14 dagen gratis uitproberen.

Wat zijn de mogelijkheden voor onze praktijkagenda software?

Digitaal cliëntdossier

Met onze cliënten registratie software bewaart je alle cliëntgegevens in digitale vorm waardoor je altijd toegang hebt. Het is actueel, behandelverslagen staan veilig in de cloud en je raakt geen dossiers meer kwijt.

Digitale praktijkagenda

Met de digitale praktijkagenda kunnen cliënten zelf hun afspraak online bij jou inplannen op de door jou beschikbaar gestelde tijden. Daarnaast ontvangt de cliënt automatisch een afspraakherinnering voor het consult.

h

Eenvoudig factureren

Periodiek factureren of direct na een consult? Dat kan eenvoudig met één druk op de knop. Elke factuur krijgt automatisch een nummer en bevat de actuele cliëntgegevens. Is een factuur niet betaald? Herinneringen voor openstaande factureren kun je direct vanuit MijnDiAd versturen.

h

Praktijkuitgaven

Sla bonnen en facturen eenvoudig op met MijnDiAd. Zo houd je overzicht over de praktijkuitgaven en heb je altijd een backup.

Probeer nu gratis MijnDiAd

Probeer MijnDiAd voor 14 dagen. Als onze digitaal cliëntendossier en praktijkadministratie software
niet bevalt kun je na het proberen jouw proefaccount sluiten. Je zit nergens aan vast, er wordt nooit automatisch een abonnement gestart.

Probeer 14 dagen geheel vrijblijvend!

Wat is uw voor- en achternaam? Gelieve een geldige voor- en achternaam in te voeren.
Wat is uw e-mailadres? Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.
Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring.