De mogelijkheden voor praktijksoftware zijn tegenwoordig enorm. Maar wat heb je nu
precies nodig als coach of therapeut? Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Of
je werkt al met software en bent benieuwd of je niet te veel betaald voor tools die je toch
niet gebruikt. Wat je van coach software mag verwachten, ontdek je in deze blog.

Praktijkagenda gekoppeld aan privéagenda

Een van de belangrijkste eisen van praktijksoftware is een praktijkagenda. Als coach of therapeut werk je tenslotte met meerdere cliënten. Dan is het wel zo handig om altijd en overal inzicht te hebben in je afspraken. Wil je dubbele afspraken voorkomen en je tijd efficiënt indelen? Kies dan voor software waarbij je praktijkagenda gekoppeld is aan je privéagenda.

Online afspraken planner

Maak je gebruik van een praktijkagenda, dan is een functie om online afspraak in te plannen een grote plus. Zelf online een afspraak maken is niet alleen laagdrempelig en gemakkelijk voor je cliënten. Ook jou bespaart het werk omdat afspraken direct in je agenda worden geboekt. Hier lees je meer voordelen van een online afsprakensysteem.

MijnDiAd

Mogelijkheid tot online cliëntenomgeving

Meer vrijheid en regie voor je cliënten en zelf tijd besparen? Kijk bij praktijksoftware naar de mogelijkheid voor een online cliëntenomgeving. Hiermee heeft de cliënt inzicht in zijn of haar gegevens. Deel dossiers en verstuur beveiligde berichten. Ook afspraken zijn inzichtelijk en kunnen makkelijk gewijzigd worden als je gebruik maakt van een afsprakenplanner.

Eenvoudig factureren

Facturatie is een onmisbare functie als je werkt met software voor coaches. Bij voorkeur is de facturatie gekoppeld aan een cliëntafspraak of het totaaltraject. Zo heb je direct inzicht in alle facturen en betalingen en maak je met één druk op de knop facturen. Makkelijk en het scheelt jou onnodige uren aan administratie.

Koppeling met boekhoudsoftware

Nog een slimme functie van coach software is een koppeling met boekhoudsoftware. Zo maak je het veel overzichtelijker en eenvoudiger voor jezelf. Werk je samen met een boekhouder? Ook dan is een koppeling zeer welkom omdat je hiermee tijd en dus op je administratiekosten kunt besparen.

Starten met coach software?

Met de complete software voor coaches van MijnDiAd beschik je over alle tools uit deze blog. Maar er zijn nog veel meer functionaliteiten om je dagelijkse administratie en praktijk optimaal te ondersteunen. Gebruiksvriendelijk en in te richten zoals jij dat wilt. Probeer onze praktijksoftware nu 14 dagen gratis uit.

Handboek voor complementaire praktijkvoering

Wil jij handige, concrete tips voor het professionaliseren van jouw praktijk? Sta jij bijvoorbeeld stil bij de marketing, omgang met privacy, beveiliging en andere onderwerpen die niet je vak zijn, maar wel op orde moeten zijn?

Helaas, de link om uw omgeving aan te maken is verlopen of niet geldig. Wanneer u uw omgeving al heeft geactiveerd ga dan naar [uwpraktijknaam].mijndiad.nl.

Opnieuw probeer-omgeving aanvragen

Probeer 14 dagen geheel vrijblijvend!

  • Stap 1:
    Gegevens invullen
  • Stap 2:
    Omgeving aanmaken
Wat is uw voor- en achternaam? Gelieve een geldige voor- en achternaam in te voeren.
Wat is uw e-mailadres? Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.
Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring.

Nog één stap verwijderd van 14 dagen geheel vrijblijvend proberen!

Wat is uw bedrijfsnaam? * Gelieve een bedrijfsnaam in te voeren.
Welk web-adres wilt u voor MijnDiAd gebruiken? *
https://
.
Dit web-adres gebruikt u om in te loggen op uw eigen MijnDiAd omgeving.
Vul hier het gewenste wachtwoord in * Minimaal 7 tekens met hierin minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer
Vul het wachtwoord nogmaals in *
Wat is uw telefoonnummer?