Update 3.13 – Groepsberichten, vragenlijst uitbreidingen en meer

Beschikbaar vanaf: 15 september 2020

1. Beveiligde groepsberichten – NIEUW!

Vanaf nu kun je beveiligde berichten naar meerdere ontvangers sturen. Op deze manier kun je een groepsgesprek starten. Alle ontvangers kunnen het bericht en elkaars reacties lezen en reageren op het bericht. Deze functie is onderdeel van de module Beveiligde berichten en is te vinden bij het aanmaken van een nieuw beveiligd bericht.

 

2. Tekenmodule is gratis geworden! – VERBETERING

De module om digitaal te kunnen tekenen is gratis geworden (was €3 per maand). De tekenmodule vind je in het cliëntdossier onder de tab Tekenen. Hiermee kun je digitaal tekeningen maken of aantekeningen op een afbeelding maken. Klik hier voor meer info.

3. Vragenlijst uitbreidingen  – UITBREIDING

 De vragenlijsten in MijnDiAd hebben meer mogelijkheden gekregen. Zo kun je nu als cliënt ook naar een vorige sectie terug gaan bij het invullen van een vragenlijst. 

Er zijn twee nieuwe antwoord-opties beschikbaar:

 1. Je kunt als antwoord-optie nu een meting laten invoeren door een cliënt. De meting wordt zowel in de vragenlijst als in het onderdeel Metingen in het cliëntdossier opgeslagen.
 2. Er kan een digitale tekening als antwoord optie worden aangeboden. Daarmee kan de cliënt bijvoorbeeld op een afbeelding van een lichaam aangeven waar hij/zij pijn heeft.
  Wil je hier gebruik van maken?
  Pas je huidige vragenlijst aan of maak een nieuwe vragenlijst via Instellingen –> Dossier –> Vragenlijsten.

 

4. Agenda – VERBETERINGEN

 • Meer mogelijkheden voor het instellen van roosterblokken: de herhalende blokken kunnen makkelijker worden ingesteld.
 • Eenmalige roosterblokken kunnen nu ook in de agenda verplaatst worden naar andere datums/tijden.
 • De roosterblokken in de praktijkagenda worden nu 1 jaar vooruit getoond, ongeacht de instelling voor het vooruit plannen in de online planner.
 • Er is een optie toegevoegd waarmee voltooide taken in de agenda verborgen kunnen worden.
 • Er is nu een checklist voor online afspraken plannen zodat je eenvoudig kunt zien of alle instellingen correct staan en er online gepland kan worden.

5. Financieel – VERBETERINGEN

 • Je kunt nu korting geven op een factuur! Momenteel is dit alleen nog beschikbaar via Facturatie –> Factuur aanmaken. Klik hier voor meer info over het geven van kortingen.
 • Als je gebruik maakt van iDEAL kun je nu ook direct na het aanmaken van een factuur de cliënt laten betalen middels een QR-code.

6. Dossier – VERBETERINGEN

 • De takenlijst kan nu op datum gesorteerd worden.
 • Er is een optie toegevoegd om cliëntfoto’s uit te schakelen. Indien je geen gebruik wilt maken van de cliëntfoto’s, dan kun je dit uitschakelen via Instellingen –> Dossier –> Cliënt instellingen –> vinkje ‘Cliëntfoto’s uitschakelen’.
 • Nieuwe metingen toegevoegd: BMR, PAL, Fysieke classificatie en Visceraal Vetniveau.
 • Via het cliëntoverzicht kunnen nu een aantal zogeheten bulk-acties uitgevoerd worden. Hiermee kun je bijvoorbeeld alle cliënten met status inactief een vragenlijst sturen of meerdere cliënten tegelijk een uitnodiging sturen om akkoord te gaan met Akkoordverklaringen.  Je vindt deze optie via Cliënten –> Meer opties (icoon met 3 puntjes) –> Bulk opties

 

7. Veel kleine verbeteringen doorgevoerd, onder andere:

 • Je kunt een gebruikersaccount nu deactiveren. Zo kun je bijvoorbeeld je waarnemer alleen toegang geven tijdens je vakantie en hoeft de waarnemer niet elke keer een nieuw account aan te maken.
 • Er is een nieuw beveiligingsonderzoek uitgevoerd door een externe partner. De verbeterpunten uit dit onderzoek hebben we geïmplementeerd om de beveiliging van MijnDiAd verder te optimaliseren.
 • Het Logboek is uitgebreid, hierin is nu ook de actie ‘Factuur aangemaakt’ toegevoegd. Je kunt het Logboek openen door rechts onderin MijnDiAd.

Heb je vragen over deze update? We horen het graag! Neem gerust contact met ons op.

Helaas, de link om uw omgeving aan te maken is verlopen of niet geldig. Wanneer u uw omgeving al heeft geactiveerd ga dan naar [uwpraktijknaam].mijndiad.nl.

Opnieuw probeer-omgeving aanvragen

Probeer 14 dagen geheel vrijblijvend!

 • Stap 1:
  Gegevens invullen
 • Stap 2:
  Omgeving aanmaken
Wat is uw voor- en achternaam? Gelieve een geldige voor- en achternaam in te voeren.
Wat is uw e-mailadres? Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.
Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring.

Nog één stap verwijderd van 14 dagen geheel vrijblijvend proberen!

Wat is uw bedrijfsnaam? * Gelieve een bedrijfsnaam in te voeren.
Welk web-adres wilt u voor MijnDiAd gebruiken? *
https://
.
Dit web-adres gebruikt u om in te loggen op uw eigen MijnDiAd omgeving.
Vul hier het gewenste wachtwoord in * Minimaal 7 tekens met hierin minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer
Vul het wachtwoord nogmaals in *
Wat is uw telefoonnummer?