Deze update is met name belangrijk voor geïnteresseerden in MijnDiAd. Maar ook voor bestaande klanten hebben we een aantal optimalisaties doorgevoerd en het inlogscherm is een nieuw jasje gestoken.

1. Direct MijnDiAd proberen

Het aanmaken van een probeer-omgeving kan nu zonder tussenkomst van ons. Vanaf de website kan er direct een probeeromgeving aangevraagd worden. Zo kan elke therapeut op elk moment uitproberen of MijnDiAd een geschikte oplossing is en het scheelt ons natuurlijk ook weer tijd! Zien hoe het werkt? Neem een kijkje op https://welkom.mijndiad.nl

2. Nieuw inlogscherm

We hebben het inlogscherm (en wachtwoord vergeten scherm) in een nieuwe jasje gestoken, zodat deze in lijn zijn met de schermen voor het aanvragen van een probeer-omgeving.
inlogscherm MijnDiAd

2. Optie om geen BSN-nummers meer te vragen

Omdat we steeds vaker horen dat wordt afgeraden BSN-nummers van clienten op te slaan hebben we de mogelijkheid gemaakt om het werken met BSN uit te schakelen. Bij Instellingen –> Algemeen is een vinkje toegevoegd:  ‘BSN van cliënten opslaan’. Als u dit uitschakelt zal het BSN bij het aanvullen van de clientgegevens niet meer gevraagd worden en zal het ook van het factuursjabloon verwijderd worden. Tevens krijgt u bij het uitschakelen de vraag of u de bestaande BSN-nummers van clienten wilt wissen.

BSN

3. Diverse kleine verbeteringen

  • De aanhef in e-mails kan nu specifieker worden ingesteld, zodat clienten ook bijvoorbeeld met Voornaam Achternaam aangesproken kunnen worden. U stelt dit in via Instellingen –> E-mailsjablonenaanhef aanspreekvorm e-mails
  • Melding toegevoegd om direct twee-factor-verificatie in te stellen (maar deze had u vast al gezien).
  • Debiteuren die niet meer gebruikt worden kunnen worden gearchiveerd.
  • Diverse kleine optimalisaties en problemen verholpen.

Heeft u vragen over deze update? We horen het graag! Neem gerust contact met ons op.

Probeer 14 dagen geheel vrijblijvend!

Wat is uw voor- en achternaam? Gelieve een geldige voor- en achternaam in te voeren.
Wat is uw e-mailadres? Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.
Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring.