085 - 3010 880 info@mijndiad.nl

Prijzen

Abonnement

MijnDiAd werkt met een maandelijks abonnement op basis van het aantal consulten dat u inplant en factureert. Voor kleine en startende praktijken is het hierdoor mogelijk al vanaf €17,50 incl BTW per maand een complete oplossing voor de praktijkadministratie te gebruiken.

* Aantal is per maand. Consulturen zijn ingeplande consulten van 60 minuten inclusief de factuur. U kunt uiteraard ook consulten met een andere duur instellen. Een consult van 90 minuten wordt als 1,5 consultuur gerekend en een consult van 30 minuten als 0,5 consultuur.

Losse facturen zijn voor bijvoorbeeld de verkoop van producten. De aantallen worden berekend op basis van de gefactureerde consulten per kalendermaand.

Meer dan 300 consulturen of losse facturen nodig? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Eenmalige kosten

Om te starten met MijnDiAd betaalt u eenmalig €299 incl BTW. We hebben regelmatig acties, neem contact met ons op voor de actuele acties.

In de eenmalige kosten is ondersteuning om te starten met MijnDiAd inbegrepen. Hierbij kunt u denken aan ondersteuning bij het inrichten van uw factuursjabloon, het instellen van uw praktijkagenda en uitleg over de werking van MijnDiAd.

Overstappen van een ander pakket?

Wilt u overstappen op MijnDiAd vanuit een ander softwarepakket? Geen probleem, we regelen het graag voor u. We hebben een importbestand beschikbaar. Als u de gegevens hierin aanlevert zijn er geen kosten aan verbonden.

Opzeggen

Bent u toch niet tevreden, dan horen we het uiteraard graag. Wilt u opzeggen? MijnDiAd is maandelijks opzegbaar, dus geen langlopende contracten.

Graag wil ik een aanbeveling geven voor MijnDiAd.

Na enige aarzeling ben ik begonnen met dit programma. Ik vond het tamelijk veel geld per maand maar had ook een grote behoefte aan meer tijd voor cliënten.

Het is een verademing om met één klik een factuur te kunnen versturen, of zo nodig een betalingsherinnering. Ook vind ik het erg handig dat cliënten zelf online hun gegevens invullen. Ook dat bespaart me tijd en moeite. Ik besteed geen hele ochtenden meer aan administratie maar kan meer cliënturen maken, dus de kosten heb ik er zo uit.

Het programma is tamelijk makkelijk om mee te werken. Het kost even wat tijd om alle functies te leren kennen, maar als alle instellingen in orde zijn is het simpel.

Maar de belangrijkste reden voor een warme aanbeveling is de helpdesk, die ik toch nog een aantal keer nodig heb gehad.

Zelden ben ik ergens zo zorgvuldig, snel, vriendelijk, geduldig en professioneel geholpen met technische vraagstukken. Hiervoor een 10!

Dorthe Jakobsen

Counselling, EFT, loopbaanbegeleiding