085 - 3010 880 info@mijndiad.nl

Prijzen

Abonnement

MijnDiAd werkt met een maandelijks abonnement op basis van het aantal consulten dat u inplant en factureert. Voor kleine en startende praktijken is het hierdoor mogelijk al vanaf €17,50 incl BTW per maand een complete oplossing voor de praktijkadministratie te gebruiken.

Abonnement advies

45 minuten
6 per week


Geadviseerd abonnement


Berekend op basis van consulturen per maand voor een prijs van

Toelichting abonnementen

  • Aantal is per maand. Consulturen zijn ingeplande consulten van 60 minuten inclusief de factuur. U kunt uiteraard ook consulten met een andere duur instellen.
  • Een consult van 90 minuten wordt als 1,5 consultuur gerekend en een consult van 30 minuten als 0,5 consultuur.
  • Losse facturen zijn voor bijvoorbeeld de verkoop van producten en worden voor het abonnement als 1 consultuur meegerekend.
  • De aantallen worden berekend op basis van de gefactureerde consulten en losse facturen per kalendermaand.
  • Abonnement verhogen kan altijd, een abonnement verlagen kan per de 1e van de volgende maand.

Optionele kosten

Naast het maandabonnement hebben we de volgende optionele kosten:

  • Instelservice voor €129 incl BTW. Uitgebreide ondersteuning bij het inrichten van MijnDiAd. Hierbij kunt u denken aan ondersteuning bij het inrichten van uw factuursjabloon, het instellen van uw praktijkagenda en uitleg over de werking van MijnDiAd.
  • Factuursjabloon op maat voor €90 incl BTW. MijnDiAd bevat standaard factuursjablonen die u met uw eigen logo en praktijkgegevens kunt inrichten. Mochten deze sjablonen niet aansluiten, dan is er de mogelijkheid om een sjabloon op maat in te laten richten.

Overstappen van een ander pakket?

Wilt u overstappen op MijnDiAd vanuit een ander softwarepakket? Geen probleem, we regelen het graag voor u. We hebben een importbestand beschikbaar. Als u de gegevens hierin aanlevert zijn er geen kosten aan verbonden.

Opzeggen

Bent u toch niet tevreden, dan horen we het uiteraard graag. Wilt u opzeggen? MijnDiAd is maandelijks opzegbaar, dus geen langlopende contracten.

Graag wil ik een aanbeveling geven voor MijnDiAd.

Na enige aarzeling ben ik begonnen met dit programma. Ik vond het tamelijk veel geld per maand maar had ook een grote behoefte aan meer tijd voor cliënten.

Het is een verademing om met één klik een factuur te kunnen versturen, of zo nodig een betalingsherinnering. Ook vind ik het erg handig dat cliënten zelf online hun gegevens invullen. Ook dat bespaart me tijd en moeite. Ik besteed geen hele ochtenden meer aan administratie maar kan meer cliënturen maken, dus de kosten heb ik er zo uit.

Het programma is tamelijk makkelijk om mee te werken. Het kost even wat tijd om alle functies te leren kennen, maar als alle instellingen in orde zijn is het simpel.

Maar de belangrijkste reden voor een warme aanbeveling is de helpdesk, die ik toch nog een aantal keer nodig heb gehad.

Zelden ben ik ergens zo zorgvuldig, snel, vriendelijk, geduldig en professioneel geholpen met technische vraagstukken. Hiervoor een 10!

Dorthe Jakobsen

Counselling, EFT, loopbaanbegeleiding