Software voor therapeuten en coaches in België

Uren per week minder administratiewerk, meer aandacht voor je vak!

 

 

Veel therapeuten in Nederland en Vlaams België maken gebruik van de meest gebruiksvriendelijke praktijksoftware!

MijnDiAd ondersteunt je als therapeut bij alle kerntaken goed en snel. Van dossiers bijhouden in een online cliëntendossier,

afspraken inplannen, en van factureren tot betalingen bijhouden.

Bekijk mogelijkhedenProbeer 14 dagen gratis

Minder tijd besteden aan je praktijkadministratie?

MijnDiAd staat voor Mijn Digitale Administratie en is dé praktijksoftware voor therapeuten. Deze software is speciaal ontwikkeld om de praktijkadministratie voor therapeuten zo eenvoudig mogelijk te maken.

MijnDiAd bevat alles wat je nodig hebt: online cliëntendossier, online afsprakensysteem, facturatie software, beveiligde communicatie en beheer van praktijkuitgaven. Administratie kost zo minder tijd waardoor er meer ruimte is voor cliënten.

De mogelijkheden van MijnDiAd

Online cliëntendossier

In één actueel online cliëntendossier heb je als therapeut alle gegevens altijd en óveral beschikbaar. En dat veilig in de cloud! Maak tijdens of na het consult eenvoudig rapportages, intake- en behandelverslagen op basis van jouw eigen sjablonen.

Online afsprakensysteem voor therapeuten

Vanuit de online praktijkagenda kun je gemakkelijk consulten inplannen, je cliënt ontvangt automatisch een bevestiging. Ook is het mogelijk om cliënten zelf hun afspraken te laten inplannen. Daarnaast ontvangen zij automatisch een afspraakherinnering.

Facturatie software

Ervaar het gemak van de facturatie software voor therapeuten. Verstuur facturen met één druk op de knop. De factuur krijgt automatisch een factuurnummer en bevat altijd de actuele cliëntgegevens. Kies zelf of je periodiek of per consult facturen maakt. Daarnaast kun je jouw banktransacties importeren of gebruikmaken van iDEAL waardoor je direct ziet welke facturen nog openstaan.

Praktijkuitgaven

Bespaar kosten op de boekhouder en krijg meer inzicht in je uitgaven. Met deze software kun je namelijk zelf eenvoudig jouw praktijkuitgaven bijhouden. Maak een foto van de bon en sla deze op, zo heb je direct ook altijd een backup.

Voor welke therapeuten is onze software?

Onze software is ontwikkeld voor therapeuten en coaches die zelfstandig, in een praktijk of gezondheidscentrum werken. Zo gebruiken o.a. de volgende therapeuten MijnDiAd:

MijnDiAd zelf proberen? 

MijnDiAd is ontwikkeld in samenspraak met therapeuten en daardoor maatwerk voor jouw praktijk. Je kunt MijnDiAd nu gratis en vrijblijvend proberen. Wil je na 14 dagen niet verder, dan is dat geen enkel probleem. Er wordt nooit automatisch een abonnement gestart.

✓ 100% gratis  ✓ Je zit nergens aan vast

Helaas, de link om uw omgeving aan te maken is verlopen of niet geldig. Wanneer u uw omgeving al heeft geactiveerd ga dan naar [uwpraktijknaam].mijndiad.nl.

Opnieuw probeer-omgeving aanvragen

Probeer 14 dagen geheel vrijblijvend!

  • Stap 1:
    Gegevens invullen
  • Stap 2:
    Omgeving aanmaken
Wat is uw voor- en achternaam? Gelieve een geldige voor- en achternaam in te voeren.
Wat is uw e-mailadres? Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.
Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring.

Nog één stap verwijderd van 14 dagen geheel vrijblijvend proberen!

Wat is uw bedrijfsnaam? * Gelieve een bedrijfsnaam in te voeren.
Welk web-adres wilt u voor MijnDiAd gebruiken? *
https://
.
Dit web-adres gebruikt u om in te loggen op uw eigen MijnDiAd omgeving.
Vul hier het gewenste wachtwoord in * Minimaal 7 tekens met hierin minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer
Vul het wachtwoord nogmaals in *
Wat is uw telefoonnummer?